Ali Kaya: Halkın dilini konuşuyorum

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER
Ali Kaya: Halkın dilini konuşuyorum

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Ali Kaya Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’nu ziyaret etti.  Halktan biri olduğunu belirten Ali Kaya temayülde 19.sırada yer almasının sebebinin halkın içinde onlarla birlikte olmak onların dilini konuşmanın en büyük etken olduğunu söyledi.

Veteriner olmasından dolayı, bölgedeki her statüdeki insanlarla muhatap olduğunu, ve insanların devletten beklentilerini, güvenebilecekleri yöneticiler için neleri feda edebileceklerini gördüğünü ifade eden Ali Kaya, “Bizim insanımızda her yönüyle müthiş bir potansiyel ve çevik bir zekâ var. İnandıkları değerler için her şeylerini feda etmeye hazırlar. Yeter ki halkın içinden, onları iyi tanıyan, güvenebilecekleri, gördüklerinde kendilerinden biri olduğunu düşündükleri doğru insanlarla yola çıksınlar. Bu yol uzun bir yol ve üç yüz yıldır uyuyan bir milletin şahlanışına şahitlik etmek için iki, üç, belki de dört kat çalışmalıyız ki bu da büyük enerji ve daha da önemlisi bitmeyen bir azim ister. Bu azim ise ben ve benim gibi düşünenlerin Ak Parti’de mevcut olduğundan hiç şüphem yoktur” şeklinde konuştu.

HALK KENDİNDEN BİRİNE HER ZAMAN SAHİP ÇIKIYOR

Ak Parti’nin geçen günlerde yaptığı temayül yoklamasında kendisine oy vererek 19. Sırada yer almasını sağlayan delegelere teşekkür eden Ali Kaya, “Temayülde halkımızın bize verdiği destekle Ak Parti’nin teşkilatlanma yapısı olarak ne kadar disiplinli ve duyarlı olduğunun bir göstergesi. Sonuçlara istinaden baktığımızda beklemediğim bir sonuçtu. Başarımızın sebebi halkımızın içinde onlarla birlikte olmamız onların dilini konuşmamız en büyük etken. Halk kendinden birine her zaman sahip çıkıyor. Halk tarafından da güzel tepkiler aldım. Bize bürokrat değil senin gibi içimizden biri lazım dediler. Temayülde de bunu gördüm. Ben halktan biriyim. Halk sadece seçim zamanında hatırlanmak istemiyor. Her hafta sonunu her ilçeye 3 saat ayıracağız. Halkın derdini dinleyeceğiz. Halkın derdi çok aman dinleyen yok” diye konuştu.

2023’E SAĞLAM ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ

“Osmanlıyı da Osmanlı yapan bu azim ve güçtü ”diyen Ali Kaya, “İnancım odur ki hem sayın cumhurbaşkanımızın hem de sayın başbakanımızın gençlerin yolunu açma ve ülke gelişiminin hızını artırma adına yaptıkları ortadadır. Madem hızlı ve güçlü sarsılmayan bir değişim istiyoruz; o zaman ben de bu genç neferler arasında ülkeme hizmet etmek adına maddi-manevi tüm bedelleri ödeme sözü vererek bu göreve talibim. Şunun da üstüne basa basa belirtmeliyim ki 2023’e doğru sağlam bir ekiple yola çıkılırsa içinde bulunduğumuz medeniyetin şahlanışı olacaktır. Gücünü milletinden alan bu iktidar, milletiyle birlikte bu yolda yürüyecektir” ifadelerini kullandı.