Almanya-Türkiye, Montella galibiyeti değerlendirdi

Türkiye Milli Takımımızın Almanya’yı deplasmanda 72 yıl sonra yendiği mücadele sonrasında Teknik Direktör Vincenzo Montella galibiyeti değerlendirdi. Montella, “Teknik ve taktik olarak her şeyi bilen oyuncularımız var. Futbolcularımızı öne çıkartan şey milliyetçilik ruh” diye konuştu.
Almanya-Türkiye, Montella galibiyeti değerlendirdi

A Milli Takımımızın Almanya’yı 3-2 geçtiği mücadele sonrasında Teknik Direktör Vincenzo Montella galibiyeti değerlendirdi, “Böylesine güzel bir galibiyet aldığımız için çok mutluyum. Takımımız en son burada 72 yıl sonra galibiyet aldı. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Çünkü sanki evimizde oynuyormuşuz gibi hissettik. Şimdi önümüzde Galler maçı var. Hemen o maça hazırlanacağız”

montelladan-galibiyet-yorumu-1-001.jpg

“MİLLİYETÇİLİK RUHU ÖNEMLİ”

Montella kazanılan maçtaki detayın milliyetçilik ruhu olduğunu ifade ederek, “Tüm detaylara baktığımızda futbolcuların ruhlarına bakmak lazım. Yüzyıllardan beri gelen ruh var. Milliyetçilik duygusunu sahada gösteriyoruz. Geri düşsek de maçı toparlayan bu oyun o ruhtan geliyor. Teknik ve taktik olarak her şeyi bilen oyuncularımız var. Futbolcularımızı öne çıkartan şey milliyetçilik ruhu" diye konuştu

 Muhabir
Etiketler :