Almeida'dan sevindirici haber
Beşiktaş, Elazığspor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Almeida'dan gelen iyi haber ise teknik heyete derin bir 'oh' çektirdi.
Kondisyon ve taktik idmanı yapan Siyah-Beyazlılar, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı.
Streching hareketleri sonrası istasyon koşuları yapan futbolcular, elle pas ve oyun çalışmaları sonrası taktik hazırlık programı uyguladı. Antrenman tam sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.
İdmana tedavi olan Manuel Fernandes, Ersan Gülüm, Necip Uysal ve bireysel çalışan Julien Escude katılmadı. Ömer Şişmanoğlu takımla birlikte çalıştı.
Almeida'da korkulan olmadı
Dünkü idmanı sol arka adalesinde hissettiği ağrılar nedeniyle yarıda bırakan Almeida'nın bu gün çekilen MR'ında herhangi bir ödemin olmadığı tespit edildi. Almeida tedbir amaçlı olarak salonda çalıştı.
Beşiktaş, Elazığspor maçı hazırlıklarını yarın saat 11:00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve öğleden sonra özel uçakla Elazığ'a gidip kampa girecek.
Bakmadan Geçme