Alper Avcı: Her maçı çevirecek güçteyiz
Geçen hafta 3-0 geriden gelip 3-3 berabere bitirdikleri Fethiyespor maçında oyuncuların kazanmak adına istek ve arzusundan çok memnun olduğunu kaydeden A.Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı 'Bence her maçı çevirebilecek potansiyelde bir ekibiz' dedi
Konya Anadolu Selçukspor'da Teknik Direktör Alper Avcı geçtiğimiz hafta iç sahada oynadıkları Fethiyespor karşılaşmasını değerlendirdi. Oyuncularının yüksek potansiyele sahip olduklarını vurgulayan Avcı: “İlk yarısı ve ikinci yarısı birbirinden çok farklı bir karşılaşma oynadık. Oyuncularımız bireysel anlamda yüksek potansiyeli olan oyuncular, bunun farkındayız. Sadece takım olma anlamında biraz eksikliğimiz var. Oynadığımız karşılaşmada her iki yarıda çok büyük farklılıklar vardı. İlk yarıda bence tamamen mental sıkıntı yaşadık. İkinci yarıda bunu toparladık, daha istekliydiler. Çok daha farklı skor olabilirdi, sonuçta rakibin sayıca eksik olması bunun önünü açabilirdi. Önemli olan 3-0’dan gelip 3-3’ü yakaladıktan sonra oyuncuların kazanmayı istemesidir” dedi.
"KIRKLARELİ MAÇINDA İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ"
Yaşanan bazı sakatlıklar nedeniyle takımın tam anlamıyla bir arada oynamasının bu haftaya kadar mümkün olmadığını belirten Alper Avcı: “Bazı oyuncularımızı sürekli oynatmak zorunda kaldık, içeride rotasyon yapma şansımız olmadı. Bazı oyuncularımıza fazla yük bindi ama bu hafta Fethiyespor karşısında ikinci yarıda oyuna giren oyuncularımızın katkısı büyük oldu. Bence her maçı çevirebilecek potansiyelde bir ekibiz. Ligimizde her takım her takımı yenebiliyor. Aynı istek ve kazanma arzusunu sahaya yansıtabilirsek Kırklareli maçında istediğimizi alacağımıza inanıyorum. Ali Yaşar dışında eksiğimiz yok. İnşallah puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.
Bakmadan Geçme