Altın İğne Uygulama Yöntemleri

Altın İğne Uygulama Yöntemleri
Altın İğne Uygulama Yöntemleri

 

Altın iğne uygulamasına başlamadan evvel cildin yoğun bir şekilde temizlenmiş olması gerekir. Temizlenmenin sonrasında cilde anestezik bir ilaç sürülür sonrasında ise ucunda mikro boyutlu birçok altın iğne bulunan radyofrekans cihazı ile işlem başlanır. İgnenin ne kadar derinliğine temas edileceği evvelden ayarlamış olan mikrouçlar ile cilde hızlı girip çıkar aktarım işlemini gerçekleştirir.

Altın İğne Uygulaması Ne İşe Yarar?

Altın iğne uygulaması deri altında yer alan dokuların uyarılması ve kolejin üretiminin hızlanması maksadıyla uygulanır. Bu sayede cildin daha genç görünmesi mümkün duruma getirilir. Altın iğne cilt gençleştirmenin beraberinde birtakım sorunlara sebep olan sivilce izleri yanıkları güneş lekeleri ve yara izlerinin iyileşmesi maksadı ile de tercih edilir.

Altın İğne Hangi Mevsimde Yapılır?

Bu işlem yani yaz mevsimlerinde çok güneşe maruz kalmamak ile beraber yapılabilir. Ancak kızgın güneşten kurtulmak için bahar aylarında da yapılması daha çok tercih edilir. Bununla beraber uygulanan altın iğne fiyatları son derece makul seviyelerde belirlenebilir

Altın İğne Fiyatları

Altın iğne tedavisi olacak kişiler ayrıntılı ve kapsamlı araştırma yaparak en kaliteli hizmet ve en uygun fiyat veren yerleri tercih edebilir. Altın iğne fiyatlarını etkileyen unsurlar başlıca seans sayısı ve kişinin tedavi yaptıracağı doktor ile alakalıdır.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon yöntemi bedende bulunmasını istenmeyen tüylerin tam anlamıyla kurtulmanın en hızlı ve etkili bir yöntemidir. İşlem esnasında uygulanan lazer ciltteki melanin tarafından eminlebilir şekildedir. Bu şekilde cildin içine ulaşır frakans ile kıl kökünü yakar. Bu şekilde birkaç seans sonrası tüyler sorun olmaktan çıkar.

Kadın için en zor bakım bedenin bazı bölgelerinde yer almış olan tüylerden kurtulmaktır. Acılı ağrılar tüyleri daha da kalınlaşması ve batıklara sebep olan jilet krem uygulamaları gibi pek çok yöntem bu amaç ile kullanılır. Ama bu yöntemlerin tamamı tüylerden tam anlamıyla kurtulmanıza değil bir süreliğine ortadan kaldırmasına sebep olur. Tam olarak kurtulmak ise lazer epilasyon ile gerçekleşen bir yöntemdir.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Kişiler yaptırmadan evvel ilk önce kendinizi alanında uzman olan kişilere teslim etmeniz gerekir. Öncelikle lazer uygulanacak bölge temizlenir daha sonra bölge üzerinde uzun tüyler mevcut ise kısaltılır sonrasında lazer ile tüm bölge taranmış olur.

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

Lazer epilasyon yöntemleri arasında en çok tercih edilen Alexandrite lazer epilasyon cihazı ile yapılan epilasyon en çok tercih edilen yöntemdir. Bunların yanında farklı lazer epilasyon yöntemleri de vardır kişiye göre bu yöntemler belirlenir.

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Karbon peeling işlemi her kişi tarafından rahatlıkla yapılabileceği bir işlemdir. Ciltteki lekelerden şikâyetçi olanlar için karbon peeling bu konuda en etkili yöntemlerden bir tanesidir.

Karbon Peeling Fiyatları

Karbon peeling fiyatları nasıl uygulama olduğu ile alakalıdır. Bunun için iki türlü bir işlem gerçekleştirilebilir ilk olarak kremi alabilirsiniz piyasada yaklaşık 12 ya da 15 lira civarında bu krem tüp formundaki ürünler satılır. Bu ürünlerin kullanımı çok basittir ve kolay ulaşılabilir şekildedir.

Bunun haricinde bir uzmana başvuru yaparak bu işlem gerçekleşecek ise bu durumda karbon peeling fiyatları değişiklik gösterebilir. Profesyonel bir müdahale gerçekleşecek ise işlem fiyatı da seans ile beraber artış gösterir. Ayrıntılı ve kapsamlı bir cilt bakımı olması için uzmana giderek lazer uygulaması ile karbon peeling yaptırmanız doğru bir adım olacaktır.