Altınekin’de dev yatırımlar bugün açılıyor

Altınekin tarihinin en büyük yatırımları olan; 16 derslikli Ali Esmehan Tekelioğlu Anadolu Lisesi, 750 Kw gücündeki Güneş Enerji Paneli, 30 yataklı Altınekin oteli, Altınekin ve Oğuzeli halı sahaları, KOP Hayal Kütüphanesi, Altınekin ve Akıncılar Kapalı Pazar Yerleri ile 11 mahalle konağının açılış töreni bugün yapılacak.
Altınekin’de dev yatırımlar bugün açılıyor

Altınekin İlçesi bugün tarihinin en büyük yatırımlarına kavuşuyor. Altınekin Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 16 derslikli Ali Esmehan Tekelioğlu Anadolu Lisesi, 750 Kw gücündeki Güneş Enerji Paneli, 30 yataklı Altınekin oteli, Altınekin ve Oğuzeli halı sahaları, KOP Hayal Kütüphanesi, Altınekin ve Akıncılar Kapalı Pazar Yerleri ile 11 mahalle konağının açılış töreni; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve Konya protokolünün katıldığı törenle yapılacak.

altinekin-1.jpg

BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİ DAVET EDİYORUM

Altınekinli hemşehrilerini açılış programına davet eden Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere, “Bugün açılışını yapacağımız bu yatırımların; ilçemizin gelişimine önemli bir katkı sunacağına inanıyorum. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Saat 11.00’da Ali Esmehan Tekelioğlu Anadolu Lisesi bahçesinde düzenleyeceğimiz açılış törenine bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum. Bu güzel günde, bu değerli yatırımların açılışında hep birlikte olalım” çağrısında bulundu.

• SEYFULLAH KOYUNCU / YENİ HABER GAZETESİ

altinekin-2.jpg

altinekin-3.jpg

altinekin-4.jpg

altinekin-5.jpg

altinekin-6.jpg

altinekin-7.jpg

altinekin-8.jpg

altinekin-9.jpg

altinekin-10.jpg

altinekin-11.jpg

 Yazı İşleri Müdürü