Altınordu'nun kötü biten hikayesi, Konyasporlu eski oyuncular var

Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Berke Özer, Ravil Tagir, Barış Alıcı ve birçok ismi altyapısında yetiştirdikten sonra parlatıp Türkiye ve Avrupa’ya gönderen Altınordu takımı küme düştü. İzmir ekibinde bir dönem Konyaspor forması giyen ve başarılar kazanmış unutulmaz oyuncular da var.
Altınordu'nun kötü biten hikayesi, Konyasporlu eski oyuncular var

Türk futbolunda gençleşme, alt yapı ve sistematik program denilince akla ilk gelen kulüp olan Altınordu 1.Lig’de Rizepor deplasmanında aldığı beraberliğin ardından küme düştü. İzmir ekibinde bir süre önce Altınordu projesinin mimarı olan Başkan Seyit Mehmet Özkan, “Yoruldum kelimesi çok yetersiz kalır, ben bittim. Dünya gözüyle hepinizle helalleşmek istiyorum” diyerek görevinden affını istemişti.

bir-hazin-hikaye.jpg

KUPA KAZANMIŞLARDI
Altınordu takımında oynayan Konyasporlu eski futbolcular da var. Bir dönem yeşil beyazlı formayı giyen Selim Ay, Ali Dere, Recep Aydın ve Volkan Fındıklı İzmir ekibinde oynuyor. Konyaspor alt yapısında yetişen Selim Ay, Anadolu Kartalı’nda 2, yeşil beyazlıların U21 takımında gelişen Volkan Fındıklı ve Ali Dere ise Konyaspor’da 1 kere kupa kaldırarak yeşil beyazlıların tarihine geçmişlerdi.

 Muhabir
Etiketler :