Aman Dikkat Konyaspor: ‘HATAY’a düşmeyelim!

Spor Toto Süper Lig'in 6. Haftasında zirvede kalmayı hedefleyen arabam.com Konyaspor, bugün Eskişehir’de Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Sezonun gol yemeyen ve namağlup takımlarından biri olan yeşil-beyazlı ekip, henüz 3 puanla tanışamayan rakibi karşısında yol kazasına uğramak istemiyor. Yeni Eskişehir Stadyumu’nda saat 17.00’de oynanacak zorlu karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.
Aman Dikkat Konyaspor: ‘HATAY’a düşmeyelim!

NAMAĞLUP KONYASPOR, HATAYSPOR KARŞISINDA YOL KAZASINA UĞRAMAK İSTEMİYOR

Spor Toto Süper Lig'in 6. Haftasında zirvede kalmayı hedefleyen arabam.com Konyaspor, bugün Eskişehir’de Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.

Sezonun gol yemeyen ve namağlup takımlarından biri olan yeşil-beyazlı ekip, henüz 3 puanla tanışamayan rakibi karşısında yol kazasına uğramak istemiyor.

Yeni Eskişehir Stadyumu’nda saat 17.00’de oynanacak zorlu karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Süper Lig’de 11 puanla 2. sırada yer alan Anadolu Kartalı, maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. İlhan Palut’un ekibi, Hatay karşısında da 3 puanı alarak hem galibiyet serisini 4 maça, puanını da 14’e çıkarmak adına çıkacak.

Konyaspor, Eskişehir’de son iç saha maçını oynayacak. Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe ile de Yeni Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynayan temsilcimiz, milli maç arası sonrasında 2 Ekim Pazar günü evinde oynayacağı Ümraniyespor karşılaşmasını MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynayacak.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER

 Spor Muhabiri