Amazon Prime Day 2022 Türkiye tarihi belli oldu!

Amazon’un her yıl dünya genelinde gerçekleştirdiği ve iki gün boyunca devam eden Amazon Prime Day için Türkiye tarihi belli oldu!
Amazon Prime Day 2022 Türkiye tarihi belli oldu!

Amazon’un her yıl dünya genelinde gerçekleştirdiği ve iki gün boyunca devam eden Amazon Prime Day için geri sayım başladı. Önümüzdeki günlerde başlayacak etkinlikte Türkiye bu yıl da es geçilmiyor. Kısa süre önce uzunca bir süredir beklenen indirim günleri için tarih verildi. İşte Amazon Prime Day 2022 Türkiye tarihi!

Amazon Prime Day 2022 Türkiye tarihi

Amazon Prime Day 2022, Türkiye’de Prime Alışveriş Festivali adıyla 18-25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Ülkemizdeki Prime üyeleri, elektronikten oyuncağa güzellikten dekorasyona, 28 farklı kategoride yüz binlerce üründeki indirimlerden faydalanma imkanına sahip olacak. 

Amazon Türkiye, abonelerine büyük indirimlerin yanı sıra eğlenceli anlar da yaşatmaya hazırlanıyor. Zira Amazon müşterileri, Prime Alışveriş Festivali boyunca Murat Dalkılıç, Vedat Milör, Pascal Nouma, Cem Bölükbaşı, Meryem Can gibi daha pek çok ünlü isimle eğlenceli anlar yaşama, hediye ürünler ve binlerce TL’lik Amazon Hediye Kartları kazanma şansına sahip olacak.

Bunun dışında etkinliğin diğer bölgelerde 12-13 Temmuz tarihleri arasında düzenleneceğini belirtelim. Burada ülkemizin birkaç gün daha beklemesi gerekecek.

Amazon Prime’a nasıl abone olunur?

Amazon Prime’ın aylık ücreti 7.90 TL olarak belirlenmiş olsa da, kullanıcılara 30 gün ücretsiz deneme süresi sunuluyor. 30 günün sonunda servisi kullanmaya devam etmek isteyenlerin her ay 7.90 TL ödemesi yeterli olacak.

İstanbul, Bursa, Kocaeli, Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Isparta, Kütahya, Manisa, Sakarya, Yalova, Düzce ve Afyon’da Prime’ın geçerli olduğu ürünlerde kargo bedava olarak hizmet veriyor. Ertesi gün teslimat avantajı sunulurken, İstanbul, Bursa ve Kocaeli’de bazı bölgelerde ise aynı gün ücretsiz teslimat imkanı bulunuyor.

Tunahan Karakış  / shiftdelete.net

 

Kaynak: