Amilton, Konyaspor'a transfer sürecini anlattı! Gelmeden önce özel görüşmüş

Konyaspor'un yeni transferi Amilton, transfer süreci hakkında bilinmeyenleri anlattı. Brezilyalı kanat oyuncusu Konya'ya gelmeden önce Guilherme ve İlhan Palut ile özel görüştüğünü anlattı
Amilton, Konyaspor'a transfer sürecini anlattı! Gelmeden önce özel görüşmüş

Konyaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu, 'Buraya geldiğim için çok mutluyum. Konyaspor büyük bir camia. Önemli işler yapmış tarihi büyük bir camia şuanda kendimi iyi bir şekilde motive olarak görüyorum. Her şeyimi Konyaspor için vereceğim Konyaspor ile birlikte güzel şeyler başaracağız' dedi. 

GELMEDEN ÖNCE GÖRÜŞMELER YAPMIŞ
Transfer gerçekleşmeden önce bir takım görüşmeler gerçekleştirdiğini aktaran Amilton, 'İlhan hocamızı tanıyorum. Kendisiyle buraya gelmeden önce konuştum. Bana Konyaspor’un bu sene ve önümüzdeki senenin hedeflerinden bahsetti. Bu savaşa hep birlikte çıkmak istediklerini söyledi. Bu yüzden kendisi de benimle ilgilendiğini ifade etti. 
Bu benim aklıma çok yattı. Guilherme ile de konuştum. Kendisi Konyaspor takımının arkadaşlığının harıkulade olduğunu, Konya’nın çok güzel bir şehir olduğunu söyledi. Bu da bana oldukça heyecan verdi' diye konuştu.