Amir Hadziahmetovic Konya'ya hayran kaldı

Torku Konyaspor'un Bosna Hersek'in Zeljeznicar Sarajevo takımından kadrosuna katarak 4,5 yıllık sözleşme imzaladığı Amir Hadziahmetovic, takımımızda başarılı olmak için elinden geleni yapacağını ifade etti.
Amir Hadziahmetovic Konya'ya hayran kaldı

Trannsfer sürecini anlatan Hadziahmetovic, "Riad Bajic benim en yakın ve çok samimi arkadaşlarımdan biridir. Buraya gelmeden önce o bana gerekli bilgileri verdi. Kulübün harikulade olduğunu, takımdaki arkadaşlığın mükemmel olduğunu söyledi. Teknik Direktörümüzün ve teknik ekibin çok iyi isimlerden kurulu olduğunu belirtti. Bende burada bulunduğum bir günlük süre boyunca stadyumu görme imkanı buldum. İlk bakışta hem şehri hem de kulübü çok beğendim. Tarif edilemez harikulade duygular içerisindeyim" şeklinde görüş belirtti. 

Torku Konyaspor'a transferinde Riad Bajic'in etkisinin fazla olduğunu da sözlerine ekleyen yeni transfer Amir Hadziahmetovic, "Riad Bajic benim en samimi arkadaşım. Zeljeznicar Sarajevo takımından oda arkadaşımdı. Vaktimizin çoğunu birlikte geçiriyorduk. Gelmeden önce kendisinden çok bilgi aldım. Burada olduğum süre içerisinde de bana yardımcı olacağından eminim" diye konuştu.