Amir transferinde son durum

Konyaspor’da gündem öncelikle iç transfer. Yeşil beyazlılarda gidecek oyunculardan sağlanacak maddiyatla planlama yapılacak ve transfer gerçekleşecek
Amir transferinde son durum

Konyaspor’da gündem öncelikle iç transfer. Yeşil beyazlılarda gidecek oyunculardan sağlanacak maddiyatla planlama yapılacak ve transfer gerçekleşecek. Önceki akşam Türkiye’nin transferini merak ettiği Amir Hadziahmetovic için hem Galatasaray hem de Beşiktaş yeniden devreye girdi.

KIRAN KIRANA PAZARLIK

Yeşil beyazlılarda önceki gün 24 saat çok uzun sürdü. Akşam gelen üst üste haber akışında Beşiktaş’ın teklifini revize ettiği, Galatasaray’ın da işin içinde olduğuna dair yeni bilgiler sosyal medyaya düştü. Amir transferiyle ilgili son gelişmelere ise Yeni Haber Gazetesi ulaştı. Buna göre; Beşiktaş kulübü Konyaspor’a 3 milyon Euro+ başarı bonusu + bir sonraki satıştan yüzde 20 vermeyi teklif etti.

SEFEROVİC REDDEDİLDİ.

Konyaspor ise bu teklifi net bir şekilde kabul etmezken büyük oranda anlaşma sağlandı. Galatasaray ise bonservis ve başarı bonusu konusunda siyah beyazlılarla aynı şartları karşılamaya hazır. Ancak sarı kırmızılar sonraki satıştan yüzde 20 pay vermek yerine Seferovic’i Konyaspor’a teklif etti. Ancak Konyaspor bu teklifi reddetti. Görüşmelerin 1-2 gün içinde netlik kazanacağı gelen bilgiler arasında.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :