Binlerce kişi Konyaspor uçağını izledi

Uçağı binlerce kişi havadan takip etti.
Binlerce kişi Konyaspor uçağını izledi

Türkiye gündeminin en çok tartışılan konusu Konyaspor uçağının Fenerbahçe maçına yetişip yetişmeme konusu gece cevabını buldu. Anadolu Kartalı’nın uçağı kar yağışından dolayı 3 kere rötar verilse de İstanbul’a önceki gün gece yarısı indi. Uçağı binlerce kişi havadan takip etti.

Futbolda önceki gün çok enteresan olaylardan bir tanesi yaşandı. 23. Haftanın kapanış mücadelesinde Fenerbahçe’ye konuk olacak Konyaspor, Pazar günü 16.35’te Konya Havalimanı’na geldi. Konya’daki hava müsait olmasına rağmen İstanbul’daki şartlar seyahat için uygun olmaması nedeniyle uçuş 21.30’a ertelendi. Daha son planlama 20.30’a çekilerek bilgilendirme yapıldı.

UÇAĞI 17 BİN KİŞİ İZLEDİ

Saat 20.00’da Konyasporlu futbolcular uçakta kalkış için bekledi. Pistteki buzlanma nedeniyle hareket riskli bulundu. Uçak 2 kere alkol ile yıkanıp uçuş için test edildi. Gece 23.58’e kadar futbolcular, teknik heyet ve yönetim uçakta mahsur kaldı. Bu arada Türkiye’nin sosyal medya gündeminde Konyaspor’un hükmen mağlup olma konusu vardı. Ancak uçak gece yarısı İstanbul’a hareket etti ve tartışmayı bitirdi

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER

Etiketler :