Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Kamu Grubu 15 Personel Alımı Yapıyor

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara göre kamuya yeni personel alımı ilanı yayımlandı. En az İlköğretim mezunu kamu personeli alımı yapılıyor. Şartlar nedir?
Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Kamu Grubu 15 Personel Alımı Yapıyor

Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan günün yeni ilanlarına göre en az ilköğretim mezunları içerisinde Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacğaını ifade etti. İlgili ilan için başvuru süreci başladı. Adaylara 5 günlük başvuru süreci verilmiş olup hemen ilan hakkında detayları sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi 15 kişilik boş personel alımı kadrosu ile Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Garson (Servis Elemanı), Kuru Temizlemeci, Temizlik Görevlisi, Aşçı Yardımcısı , Elektrikçi (Genel), Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller(Pasta Ustası) ve terzi pozisyonları için 15 kamu personeli alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİİLİR?

 

Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü kamu personeli alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiy cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşındna büyük olmamak, Alım yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Alım yapılacak pozisyon için gereklinitelikleri taşıyor olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabielcek herhagi bir sağlık sornu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü personel alımı başvuruları 31 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başladı ve en geç 5 gün içerisinde 05 Ağustos 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İşyeri Ünvanı kısmına ANKARA POLİS MORAL EĞİTİM MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ yazılarak ilgili ilanlara başvuru yapılabilmektedir.