Ankaragücü-Konyaspor, Ligin yaşlı ekipleri!

Gençlik aşısı sonraya kaldı. Konyaspor’da sezon öncesinde verilen takımın gençleşeceği mesajları alınan saha sonuçları sonrası ertelendi. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, takımdaki genç oyuncuların daha çok çalışması gerektiğini belirtirken, Konyaspor ligin en yaşlı 8. Takımı oldu.
Ankaragücü-Konyaspor, Ligin yaşlı ekipleri!

Başkent’te 1 puanı 1 gol ile hanesine yazdıran TÜMOSAN Konyaspor’da yaz döneminde gelen futbolcuların yaşlarının yüksek olması tartışmalara neden oldu. Anadolu Kartalı’nda takımın yaş ortalamasının artması sonrasında, sezon öncesi takımın gençleşeceğine yönelik söylemleri taca çıkardı. Konyaspor, Ankaragücü maçına 29.2 yaş ortalamasıyla çıktı. Rakip ise 27.4 ile yerini aldı.

eskiye-dondu-2-001.jpg

EN YAŞLI GAZİANTEP FK
Süper Lig’de geride kalan 6 hafta itibariyle en yaşlı kadrolar listesinde Konyaspor 8. Sırada yer alıyor. Anadolu Kartalı 31.2 Gaziantep FK, 30.6 Beşiktaş, 30.2 Hatayspor, 30.2 Antalyaspor, 30.1 Adana Demirspor, 29.5 Pendikspor ve 29.4 Sivasspor’un ardından 29.2 yaş ortalamasıyla 8. Takım pozisyonunda yer aldı. Stanojevic, genç oyuncuların daha çok çalışması gerektiğini belirtmişti.

 Muhabir
Etiketler :