Ankaragücü-Konyaspor, Maçtaki taraftar sayısı!

Trendyol Süper Lig 6. hafta mücadeleleri sonucunda seyirci sayıları açıklandı. Karşılaşmaları toplam 89.208 taraftar stadyumda izledi. Ankaragücü-Konyaspor maçı haftanın en çok izlenen 3. müsabakası oldu.
Ankaragücü-Konyaspor, Maçtaki taraftar sayısı!

Trendyol Süper Lig 6. hafta mücadeleleri sonucunda seyirci sayıları açıklandı. Karşılaşmaları toplam 89.208 taraftar stadyumda izledi. Ortalama taraftar rakamı ise 8920. Haftanın en çok izlenen mücadelesi İstanbul'da oynandı. Beşiktaş sahasında Kayserispor'u yendiği karşılaşmayı 29.665 taraftar izledi. İkinci maç Hatayspor-Trabzonspor (12.047) olurken, Ankaragücü-Konyaspor maçını 9263 seyirci canlı takip etti.

taraftar-sayisi.jpg

ANKARAGÜCÜ MAÇI 3. OLDU
Konyaspor'un Başkent'teki mücadelesi en çok izlenen 3. müsabaka oldu. Haftanın en az izlenen maçı ise Pendikspor ile Karagümrük arasında oynandı. İstanbul'da oynanan mücadeleyi 974 seyirci izledi. Diğer yandan 5. hafta seyirci sayılarına bakıldığında en çok izlenen müsabaka Galatasaray- Samsunspor maçı oldu. (43.103) Konyaspor- Çaykur Rizespor maçı ise 6520 ile en çok izlenen 6. karşılaşma oldu.

seyirci-sayisi-kopya.jpg

 Muhabir
Etiketler :