Antalyaspor-Konyaspor, Eşitliği bozan çıkmadı!

Haftanın beraberliğe en yakın mücadelesi olarak gösterilen Antalyaspor-Konyaspor maçında beklenen gerçekleşti. Konyaspor Sokol ile öne geçerken, Antalyaspor Güray ile eşitliği yakaladı. Konyaspor, İstanbulspor beraberliği sonrası deplasmanda da 1 puana razı oldu.
Antalyaspor-Konyaspor, Eşitliği bozan çıkmadı!

Trendyol Süper Lig 2. Hafta mücadelesinde Konyaspor deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Sıcak havada oynanan mücadelede ilk yarıda ev sahibi ekibin tehlikeli atakları vardı. Özellikle Zymer Bytyqi ile sol kanattan yüklenen kırmızı beyazlılar skor üretmedi. Konyaspor ise pas yapan rakibine karşı alan kapatıp maçın ilk yarısını kendi sahasında kabul etti. Tek kritik pozisyon Michalak ile sağdan geldi.

mac.jpg

GOL SİNYALİ GELDİ
İkinci yarıda ise topla daha fazla oynamak isteyen takım Konyaspor’du. Antalyaspor ilk yarıdaki baskıyı ikinci yarıda kuramadı. Maçın en kritik anı ise Cicaldau’nun oyuna girmesiydi. Yunus Mallı’nın yerine oyuna giren Rumen oyuncu, Fredy’in hamlesiyle penaltıyı aldı. Sokol Çikalleshi penaltıyı 60.dakikada gole çevirdi. Gol sonrası Güney ekibi maçın son dakikalarına doğru baskısını hissettirdi ve sinyali verdi.

musabaka.jpg

KONYASPOR PUANI KORUYAMADI
87. dakikada Antalyaspor’un atağında Oldman’ın kestiği topu Güray Vural tamamladı ve maçta beraberlik geldi. Ev sahibi ligdeki ilk golünü buldu. Mücadelede başka skor olmayınca iki takımda 1’er puanla ayrıldı. Son 13 maçta 10 kez berabere kalan iki takım Antalya’da da geleneği değiştirmedi. Konyaspor ligdeki puanını ikiye yükseltirken, Akdeniz ekibi ilk kez puan alarak haftayı kapattı.

 Muhabir
Etiketler :