Antep Şirehan hizmete girdi

Antep Şirehan Yaka Meram’da açıldı. İşletme Sahibi Ahmet Hancıoğlu açılışta yaptığı konuşmada “Konya’da 5 şube daha açmayı hedefliyoruz” dedi. 
Antep Şirehan hizmete girdi

Pastane sektörüne yeni bir ivme kazandırmayı hedefleyen Antep Şirehan Konya’nın Meram ilçesi, Yaka Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı. 300 metrekarelik geniş alanıyla müşterilerine, baklava, künefe, katmer başta olmak üzere birçok çeşit sunacak olan Antep Şirehan, dualarla açıldı. Açılışa vatandaşların ilgisi yoğun oldu. 

antep-sirehan-3-001.jpg


Sektörde marka olmayı hedeflediklerini ifade eden İşletme Sahibi Ahmet Hancıoğlu, yeni şubelerini açmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Yeni şubemizin öncelikle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 300 metrekarelik alanımız da 10 personelimizle birlikte siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Amacımız en kaliteli ürünleri damak zevkine uygun olarak vatandaşlarımızla buluşturmak. Tatlı ve pastalarımızda birinci sınıf malzeme kullanıyoruz. İlk şubemizi hizmete kazandırdık. İnşallah Konya’da 5 yeni şube daha açmayı hedefliyoruz” dedi.

antep-sirehan-2.jpg

Vatandaşlara açılış münasebetiyle çeşitli ikramlar yapıldı. 

antep-sirehan-5.jpg

antep-sirehan-6.jpg

antep-sirehan-1.jpg

antep-sirehan-4.jpg