Antrenörlerin 'Futbolcu isteme' tartışması levyeli kavgaya döndü

Trabzon'da 2 futbol kulübünün antrenörleri arasında, futbol sohbeti sırasında çıkan levyeli ve yumruklu kavgada başlarından yaralanan antrenörler, darp raporu alıp birbirlerinden şikayetçi oldu.
Antrenörlerin 'Futbolcu isteme' tartışması levyeli kavgaya döndü

Olay,Hızırbey Mahallesi’ndeki ASKF Stadyumu çevresinde yaşandı. İddiaya göre, futbol üzerine konuşan 3. Lig ekibi Yomraspor’un altyapı koordinatörü Coşkun Ç. (50) ile Trabzon 1. Amatör Ligi ekiplerinden Araklı 1961 SK'nın antrenörü Memiş E. (37) arasında gergin anlar yaşandı, tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İki teknik adam, yumruk ve levyeyle saldırıp birbirlerini yaraladı. Başına aldığı darbeyle kanlar içinde kalan antrenörler, çevredekilerin araya girmesiyle ayrıldı. Hastaneye giden Memiş E.’nin başına 12 dikiş atıldı. Başından yaralanan Coşkun Ç. de başka bir hastanede tedavi edildi. Taburcu olan ve darp raporu alan 2 antrenör de polise başvurup, birbirlerinden şikayetçi oldu.

'ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS'

Araklı 1961 SK Antrenörü Memiş E., kavga ettiği Coşkun Ç.’nin kendisinden bir yıldır oyuncu istediğini anlatarak, “Samimi olduğumuz için sürekli konuşuyorduk. Bir yıldır benden altyapı için bir oyuncu istiyordu. 4-5 gün önce benim ve kulüp başkanım hakkında argo konuştu. Dün de TÜFAD Trabzon Şubesi’nde karşılaştık. Otururken durup dururken bana hakaret içerikli kelimeler kullandı. Ben de ‘düzgün konuş’ dedim. Üzerime yürüyünce sonra arbede yaşandı. Etraftakiler bizi ayırdı. Daha sonra farklı bir noktaya beni çağırdı. Üzerime koştu. Yanında biri vardı, onu engelledi. Sonra levyeyle kafama vurdu. Orada yere yığıldım, kendisi de kaçıp gitti” diye konuştu.

'HER İKİ TARAFA DA YAKIŞMADI'

Yaşananların her iki tarafa da yakışmadığını söyleyen Yomraspor Antrenörü Coşkun Ç.de, “Aramız iyiydi, samimiydik. Futbol üzerine konuşurken bir anda ortam gerildi. O ayağa kalkınca, ben de ayağa kalktım. Bana önce kafa, daha sonra yumruk attı. Dişim kırıldı, elmacık kemiğim şişti, kafam yarıldı. Sonra orada bulunanlar bizi ayırdı. Yine arbede çıktı, kendimi savundum. Kesinlikle hakaret etmedim. Kendisi beni tahrik etti" dedi.

Kaynak: Hürriyet Gazetesi