AÖF'de her yıl aynı manzara
YENİ HABER - MERVE ATEŞ
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Konya bürosunda, öğrenci kimliklerine yeni bandrolün yapıştırmak ve ders kitaplarını almak isteyen öğrenciler metrelerce kuyruk oluşturdu. Öğrenciler, saatlerce kuyrukta beklerken, büro ve personel sayısının azlığına tepki gösterdi.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Konya bürosunda, öğrenci kimliklerine bandrol yapıştırma ve ders kitaplarını alma işlemi personel yetersizliği nedeni ile çileye dönüşüyor.
KUYRUĞUN SONU GÖRÜNMÜYOR
Ders kitaplarını almak isteyen öğrenciler metrelerce kuyruğu görünce isyan ediyor.Her yıl bu manzara ile karşılaştıklarını anlatan “Açıköğretim öğrencileri bir haftalık süre veriyorlar bir hafta boyunca burada metrelerce kuyruk oluyor. Kitabı almak için 6’da gelip sıraya girmeniz gerekiyor sanırım.”diye konuştu.
İŞLEMLER YAVAŞ YAPILIYOR
Kuyrukta beklemekten sıkılan bazı adaylar gazete ve kitap okumayı tercih etti. Adaylar işlemlerin yavaş yapıldığını belirterek, tepki gösterdi.
4 SAATTE 100 METRE
Kuyrukta saat 7’den beri beklediğini söyleyen Ayşe Arık “Sürekli olarak sıra tartışması yaşanıyor. 4 saatte 100 metre ilerleyebildik. Sıramı kaybederim diye yemek bile yemedim” şeklinde konuştu.
Bakmadan Geçme