Araç sahipleri dikkat! Zam bekleniyor... Konya akaryakıt fiyatları

Yeni yılın başlamasına saatler kala brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ve döviz kurundaki hareketlilik nedeniyle akaryakıt fiyatlarında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Araç sahipleri dikkat! Benzinde zam bekleniyor. İşte Konya ve üç büyükşehirde güncel akaryakıt fiyatları...
Araç sahipleri dikkat! Zam bekleniyor... Konya akaryakıt fiyatları

2023'e bir gün kala araç sahiplerini üzen haber... Brent petrol fiyatları Şubat ayından bu yana devam eden Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle dalgalı seyrini sürdürüyor. Araç sahipleri tarafından yakından takip edilen akaryakıt fiyatlarında sıcak bir gelişme yaşandı.

Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber petrol fiyatları ile döviz kurundaki artışla birlikte, benzin ve motorin fiyatlarında sık sık dalgalanma meydana geliyor. Akaryakıta peş peşe gelen indirim ve zamlar takibi zorlaştırırken, yeni yıla saatler kala bu gece benzine zam geleceği öğrenildi.

Brent petrol 83,5 dolar seviyesinde işlem görürken, akaryakıt piyasası uzmanı gazeteci Cahit Saraçoğlu'nun aktardığına göre; Benzine bu gece yarısından geçerli olmak üzere 84 kuruş zam bekleniyor.

Motorin için ise herhangi zam yada indirim haberi bulunmuyor.

İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Konya Akaryakıt Fiyatları

Motorin litresi: 22,55

Benzinin litresi: 19,16 (Zamla 20 TL olacak)

LPG: 10,84

İstanbul Akaryakıt Fiyatları

Motorin litresi 22.02

Benzinin litresi 18.61

Ankara Akaryakıt Fiyatları

Motorin litresi 22.22

Benzinin litresi 18.82

İzmir Akaryakıt Fiyatları

Motorin litresi 22.51

Benzinin litresi 18.82

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :