Araplar Dörtyol Cami’nde ADRB tanıtımı yapıldı

Karatay İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun tanıtımına yönelik Araplar Dörtyol Caminde ihtiyaç odaklı eğitim alan kursiyerlere ADRB tanıtımı yapıldı.
Araplar Dörtyol Cami’nde  ADRB tanıtımı yapıldı

Karatay İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun tanıtımına yönelik Araplar Dörtyol Caminde ihtiyaç odaklı eğitim alan kursiyerlere ADRB tanıtımı yapıldı. Karatay İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtım toplantısına Araplar Dörtyol Kur’an Kursu, Hacı Musa Faydasıçok Kur’an Kursu ve Küçüksinan Kur’an Kursunda ihtiyaç odaklı eğitim bayan kursiyerler katıldı.

‘ÇEŞİTLİ PROJELER ÜRETİYORUZ’

Toplantıya katılan İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, vatandaşların doğru dini ve ahlaki bilgilere sahip, aile olmanın sorumluluğunu taşıyan, bilinçli bireylerle huzurlu ve sağlıklı bir toplum oluşturmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Kur’an ve sünnet ışığında, ahlak eksenli bilgiyi temel alarak aile hakkında topluma doğru dini bilgiyi sunmaya çalışıyoruz. Aileyi ve aile içinde bireyi tehdit eden problemlerin de çözümüne dini açıdan katkı sağlamak için Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak çeşitli projeler üretiyoruz” dedi. Tanıtım toplantısı, Karatay İlçe Müftülüğü Vaizi Elmas Sevinç’in yaptığı Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun tanıtım sunumuyla sona erdi.