Arda Güler’in yeni takımı belli oluyor! Dünya devi transferi bitirmek için Türkiye’ye geldi

Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden birisi olma potansiyeline sahip Arda Güler için dünya devleri sıraya girdi. Geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe formasıyla adından söz ettiren genç yıldız, birçok dev kulübü de peşine taktı. Fenerbahçe yönetiminin takımda kalması için ikna etmeye çalıştığı Arda Güler'in, bu sezon transfer olması bekleniyor. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, genç futbolcunun yeni takımı için flaş bir iddiayı ortaya attı. İşte son dakika haberinin detayları…
Arda Güler’in yeni takımı belli oluyor! Dünya devi transferi bitirmek için Türkiye’ye geldi

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek tamamlayan Fenerbahçe'de damga vuran isim Arda Güler oldu. Sezonun son çeyreğinde ilk 11'deki yerini kapan genç yıldız, gösterdiği performansla taraftarını adeta mest etti.

Türkiye Kupası finalinde de takımını zafere taşıyan isimlerden birisi olan Arda Güler, maçın oyuncusu seçilmişti.

A Milli Takım ile Galler karşısında attığı gol ise dünya çapında ses getirdi ve transfer dönemiyle birlikte dev kulüpler adeta sıraya girdi.

Fenerbahçe bir yandan önümüzdeki sezonun güçlü kadrosunu kurmaya çalışırken yıldız oyuncusu Arda Güler için de önemli gelişmeler yaşanıyor.

TÜRKİYE'YE GELDİLER

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için çarpıcı bir gelişme yaşandı.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Barcelona Sportif Direktörü Deco, Arda Güler için Türkiye'ye geldi.

Haberde, Deco'nun Arda Güler'i takıma katmak için oldukça hevesli olduğu ve yeni sezonda Xavi Hernandez ile çalışmak için Arda'yı ikna etmeye çalışacağı yazıldı.

Öte yandan ciddi ekonomik problemlerle uğraşan Barcelona, Arda Güler'in 1 yıl daha Fenerbahçe'de kalacağı şekilde plan yapıyor.

"TRANSFER ETMEK İÇİN ÇABALIYORUZ"

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arda Güler transfer için konuştu. Laporta, "Arda Güler, çok yetenekli bir futbolcu. Transferi için uğraşıyoruz. Deco, bugün Arda Güler için İstanbul'daydı." dedi.

Arda Güler ile Barcelona'nın dışında Real Madrid, Milan, Dortmund, Ajax gibi kulüpler de ilgileniyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 35 resmi maça çıkan Arda Güler, bu maçlarda 6 gol 7 asist kaydetti.

Etiketler :