Arzuhal Hac ve Umre Turizm Seyehat Acentesi açıldı
Kutsal topraklara yolcuk yapmak isteyenlerin yeni adresi Arzuhal Hac ve Umre Turizm Seyehat Acentesi dualarla hizmete açıldı.
Firma Yönetim Kurulu Başkanı ve Kafile Hocası Mehmet Bina, ilk kafilelerinin 19 Ağustos’ta hareket edeceğini belirtti. Konya’da kutsal topraklara ziyarette hizmet verecek olan Arzuhal Hac ve Umre Turizm Seyehat Acentesi hizmete sunuldu.
Açılışa çok sayıda vatandaş katılırken, misafirler yolcuk ve konaklamalar hakkında bilgi aldı. Firmaları hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı ve Kafile Hocası Mehmet Bina, “Mekke’ye ve Medine’ye gidecek olan Rabbim’in, Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) misafirlerine hizmet etmek gayesiyle Arzuhal Hac ve Umre Turizm şirketimizi inşallah açmış bulunuyoruz. Yeni açtık ve ilk kafilemiz inşallah önümüzdeki Pazartesi günü 19 Ağustos’ta hareket edecek. Ben de 25 yıldır bu işin içindeyim. Orada Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) ve sahabelerimizin ayak izlerinin olduğu yer, hayatlarının nasıl, nerede geçtiği yerleri ziyaret edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

‘HACILARIMIZIN, UMRECİLERİMİZİN DUASIYLA AYAKTAYIZ’
25 yıldır gönül verdikleri sektörde çok sayıda dostlar biriktirdiklerini kaydeden Mehmet Bina, “Oraları görmek, oralardan ibret almak ve bizim de dünyadayken yaşayışımızı Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) yaşayışına benzer şekilde hareket ettirmek gayemizdir.
Rabbim inşallah bu gayeye, bütün Müslümanların duasıyla muvaffak kılacaktır. 25 yıldan beri götürmüş olduğumuz hacılarımızın, umrecilerimizin duasıyla ayaktayız. Onların duasıyla inşallah bunları yapıyoruz. Esas gayemiz Rabbimin ve Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) misafirlerine hizmet etmek. İnşallah bu yolda da yine muvaffak olacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.