ASELSAN KPSS’siz eleman alımı: Asgari ücretin 3,5 katı maaş verilecek!

Köklü kurumların başında gelen ASELSAN son dönemlerde personel alımları ile dikkat çekiyor. Aktarılan son habere göre ASELSAN resmi kariyer internet sitesi üzerinden farklı iş ilanlarını yayımladı. Maaş olarak ise ortalama asgari ücretin 3,5 katı ödenecek.
ASELSAN KPSS’siz eleman alımı: Asgari ücretin 3,5 katı maaş verilecek!

ASELSAN PERSONEL ALIMI

ASELSAN, kendi bünyesinde çalıştırmak üzere ortalama olarak 16 yeni iş ilanı yayımladı. Farklı kadrolar için yapılacak personel alımında detaylar belli oldu. Kamupersonelialim.com’un aktardığı habere göre çeşitli meslekler için alımlar yapılacak.

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

Aktarılan habere göre “Elektronik mühendisi, proje mühendisi, component ve güvenirlik mühendisi, hava ve füze sistemleri mühendisi, sistem mühendisi, gömülü yazılım tasarım mühendisi, backend yazılım mühendisi, çevre yönetimi mühendisi, proje mühendisi, malzeme ve güvenirlik mühendisi, komponent mühendisi, kompozit geliştirme mühendisi, güç elektroniği mühendisliği, yazılım geliştirme mühendisi, bayi kanalı yöneticisi ve baskı devre kart tasarım mühendisi” unvanlarında alım yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Askerlik Durumu: Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmamak veya askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

İletişim Becerileri: İyi derecede İngilizce bilme (bazı pozisyonlar için).

Teknik Yetenekler: İlgili teknik beceriler ve deneyimli olmak (Örneğin, yazılım geliştirme, elektronik tasarım, savunma sanayi alanında uzmanlık.).

İş Deneyimi: İş başvurusu yaptığınız pozisyona uygun iş deneyimi (genellikle belirli yıl aralıklarına sahip).

Analitik Yetenekler: Problem çözme ve analitik düşünme yeteneğine sahip olmak.

Güvenlik Uygunluğu: Savunma sanayi şirketlerinde çalışacak personel için güvenlik kontrollerine ve uygunluk gereksinimlerine uygun olmak.

Eğitim Şartları: En az lisans derecesinde eğitim almış olmak. (Bazı pozisyonlar için yüksek lisans veya doktora gerekebilir). İlgili alanda eğitim veya deneyim gereksinimleri (mühendislik, bilgisayar bilimi, elektrik-elektronik, fizik, matematik, vb.)

BAŞVURULAR NE ZAMAN, NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenlerin başvurularını online olarak yapabileceği belirtildi. Aşağıdaki link üzerinden ilgili ilan için başvuru yapabilirsiniz. Aktarılan son habere göre şahsen ya da posta ile başvurular kabul edilmeyecek.

İLANLARIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :