Asım Cengiz Yaşlı Bakım ve Refakatçi Evi’nin temeli atıldı

Seydişehir Belediyesi tarafından arsa tahsisi gerçekleştirilen, yapımı Cengiz Holding tarafından üstlenilen Asım Cengiz Yaşlı Bakım ve Refakatçi Evi projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Asım Cengiz Yaşlı Bakım ve  Refakatçi Evi’nin temeli atıldı

Seydişehir Belediyesi tarafından arsa tahsisi gerçekleştirilen, yapımı Cengiz Holding tarafından üstlenilen Asım Cengiz Yaşlı Bakım ve Refakatçi Evi projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Anabağlar Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde mülkiyeti Seydişehir Belediyesi’ne ait taşınmaz üzerine Cengiz Ailesi tarafından 4 bin 900 m² kapalı alan üzerine inşa edilecek olan Yaşlı Bakım ve Refakatçi Evinin bu yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

‘BÖYLE BİR PROJENİN İLÇEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNU BİLİYORDUK’

“Bir toplumun, bir milletin medeni olmasının temel esaslarından birisi kendi öksüzünü, yetimini, garip, gurebasını ve yaşlısını koruyup gözetmesidir” diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ Milli değerlerimizden aldığımız ilhamla biz yaşlılarımıza öf bile dememe ilkesine göre hareket ediyoruz. Bu misyonla ilçemiz 65 bin nüfustan ibaret olan bir ilçe değil, komşu ilçelerimizle ticari ve sosyal ilişkilerini arttırarak devam ettiren merkezi bir ilçedir. Böyle bir projenin ilçemiz için önemli bir ihtiyaç olduğunu biliyorduk. Seçim beyannamemize de yaşlı bakım evi ve hasta refakatçi evimizi yapacağımızı taahhüt etmiştik. Alt yapıyı hazırlayarak bu projemizi Cengiz Holding yönetim kurulu üyelerimizle paylaştık. Cengiz Holding yönetim kurulu üyesi Ekrem Bey projemize hemen başlama kararı aldı ve bugün bölgemiz için büyük öneme sahip olan bu projemizin temelini atıyoruz” ifadelerini kullandı. Hayırlı bir hizmet için bir araya geldiklerini ifade eden Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, “Ben ne zaman Seydişehir’e gelsem Cengiz Holding’in hayırlı bir hizmetine şahitlik ediyorum. Buraya çok güzel hizmetleri oldu ve kendilerine bu vesileyle teşekkür ediyorum” dedi. Vali Vahdettin Özkan da, değerlerimizi koruyarak yaşlılara hürmeti devam ettirmenin çok anlamlı ve önemli olduğunu belirtti. Konuşmaların akabinde ilçe Müftüsü Adem Bebek’in duaları eşliğinde Asım Cengiz Yaşlı Bakım ve Refakatçi evinin temelleri birlik ve beraberlik içerisinde atıldı.