Askere gidecek gençlerin eğlencesi kaza ile bitti
Antalya Kumluca'da bir süre sonra askere gidecek gençlerin bulunduğu otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Kumluca'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kumluca'dan Beykonak beldesi istikametine giden Deniz Başar'ın (20) kullandığı 07 VET 08 plakalı otomobil, Karşıyaka Mahallesi Gücük Mezarlığı önünde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 6 metre yükseklikten portakal bahçesine yuvarlandı.
Kazada otomobilde bulunan Akif Önal (21) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Deniz Başar ile Halil Başar (16), Mevlüt Canıtez (20) ve Muhammet Savran (18) Kumluca Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kazada hayatını kaybeden Akif Önal ile yaralılar Mevlüt Canıtez ile Deniz Başar'ın kısa bir süre sonra askere gidecekleri, eğlence amacıyla otomobille gezdikleri öğrenildi.
Bakmadan Geçme
Başkan Altay'dan Ankara ve İzmir kıyaslaması: Konya'da su çok daha ucuz
Konya merkezde görev başındaki hekime saldırı! İsmi belli oldu
Türkiye ve Nijerya arasında kritik görüşme: Askeri eğitim ve istihbarat masada
Konya'da iki bebeğin vefatı sevenlerini üzdü
Konya'da feci kaza: Babası yanında can verdi, sürücü ağır yaralı
Nijerya'nın yeni stratejisinde Türkiye imzası: Bu hat üzerinden şekillenecek