ASKON Konya 2022 yılını üyeleri ile değerlendirdi

ASKON Konya Şube Yönetimi, 2022 faaliyetlerini, düzenlediği 2022 yılı divan toplantısıyla üyeleriyle paylaştı.
ASKON Konya 2022 yılını üyeleri ile değerlendirdi

ASKON Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Konya Şubesi, 2022 yılı divan toplantısını gerçekleştirdi. Şube binasında gerçekleştirilen divan toplantısına Şube Başkanı Atilla Sinacı, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı. 2022 faaliyetlerinin anlatıldığı toplantının divan başkanlığını ASKON Konya kurucu üyelerden Tevfik Dündar, divan üyeliklerini Şube Başkan Yardımcısı Ali Umur ve Şube Denetleme, Hukuk Komisyonu Başkanı Avukat Yavuz Eseroğlu yaptı.

2022 yılı faaliyet raporunu Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Yardımcısı Ertan Polat okudu. Programda çalışmalar hakkında söz alan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, da üyeleri bilgilendirdi.

Programın son bölümünde söz alan Divan Başkanı Teyfik Dündar ve Başkan Yardımcısı Ali Umur, ASKON'un büyüyen yapısı ve genişleyen vizyonu ile ilgili görüşlerini ifade ettiler. Proje odaklı çalışan ve daima ülkemize ve şehrimize önemli katkılar sunan dernek yönetimine teşekkür ettiler. Üyelerinde görüşlerini sunması üzerine, 2022 yılında üstün başarılı Yönetim kurulu üyeleri plaketle ödüllendirildi ve program sonlandırıldı.

Etiketler :