'Asla Prenses Olamayanlar'ın lansmanı yapıldı

Yazar Şeyma Ayhan'ın sanayici iş kadınlarının hayat hikayelerine yer verdiği Asla Prenses Olamayanlar kitabının lansmanı Ankara'da yapıldı.
'Asla Prenses Olamayanlar'ın lansmanı yapıldı

Elma Yayınevi'nin baskısnı gerçekleştirdiği kitabın lansmanına çok sayıda iş kadını katıldı. Türkiye'deki kadın sanayicilerin yaşam hikâyelerini, karşılaştıkları güçlükleri, başarı ve başarısızlıklarını anlattığı kitabının birçok okura ilham olacağını kaydeden Yazar Şeyma Ayhan, "Okuyucuların bu hikâyelerdeki bir tek cümleden ilham alıp bu durumu hayata geçirmesi şüphesiz kitapta yer alan herkesi sonsuz mutlu edecektir. Kitabı okuyan ve işe yeni başlayan pek çok iş kadını, birbirinden başarılı sanayici kadınlarımızın başarı öykülerini okuyarak onlardan ilham alacak, önceki kuşakların tecrübelerinden faydalanacak ve belki de çok güzel bir network oluşacak" dedi.

asla-prenses-olamayanlarin.jpeg

25 SANAYİCİ İŞ KADINI BU KİTAPTA BULUŞTU

Kitapta 25 sanayici iş kadınına yer verdiklerini dile getiren Yazar Şeyma Ayhan, "İşe başladığım ilk yıllarda, Konya’da benim gibi babası ile çalışan, tanıdığım tek bir kadın sanayici vardı. Türkiye’de ise sayı iki elin on parmağını geçmiyordu. Sonraki yıllarda katıldığım fuarlarda ve sektörel toplantılarda, aile şirketlerinde babası ile çalışan pek çok iş kadınına rastladım. Aramızdaki sohbetin ortak konusu, eninde sonunda asla prenses olamadığımız noktasında kesişiyordu. Asla prenses olamayan 25 sanayici kadının hikayesi bu kitapta" ifadelerini kullandı.

asla-prenses-olamayanlarin.jpg

•HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

İlgili Haberler