Atiker Konyaspor'da kadro yetersiz

Bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden, önümüzdeki günlerde de Türkiye Kupası macerası başlayacak olan Atiker Konyaspor'da kadro derinliği yetersiz geliyor.
Atiker Konyaspor'da kadro yetersiz

Atiker Konyaspor'da kadrodaki yetersizlik yoğun maç trafiğini kaldırmıyor. Bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden önümüzdeki günlerde de Türkiye Kupası macerası başlayacak olan yeşil beyazlılarda sakat veya cezalı futbolcunun olması maç önleri tehlike arz ediyor. Anadolu Kartalı'nın kemik kadrosundan bir oyuncunun bile yer alamaması akıllarda soru işareti bırakıyor. Yedek oyuncuların beklenen performansı sergileyememeleri işleri daha da zorlaştırıyor.

YEDEKLER ASLARIN YERİNİ DOLDURMUYOR

Yeşil beyazlılarda savunmada Douglas-Vukovic-Ali Turan-Skubic dörtlüsünün eksikliğinde yerlerine gelen isimler Mehmet Uslu-Abdülkerim-Selim bu boşlukları tam anlamıyla dolduramazken, orta alanda özellikle kaptan Ali Çamdalı'nın oynamadığı maçlar daha büyük sıkıntı oluşturuyor. Aykut Kocaman'ın orta sahadaki kemik kadrosunda bulunan Volkan Fındıklı, sınırlı yetenekleriyle top alışverişinde arkadaşlarına hiçbir katkı sağlayamazken, genç oyuncu Amir ve yeni transfer Jonsson henüz kendilerinden bekleneni veremedi.

FORVETTE DE SIKINTI VAR

Atiker Konyaspor'da transfer dönemlerinde uzun yıllardır golcü bir forvet takıma kazandırılamadı. Yeşil beyazlıların mevcut kadrosunda bulunan hücum oyuncularından Dimitar Rangelov cezası sebebiyle UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk 3 maçta sahadaki yerini alamazken, Riad Bajic ve Halil İbrahim Sönmez'in performansları maçtan maça değişiklik gösterdi. Büyük umutlarla transfer edilen Ioan Hora'nın da geldiği günden beridir sakatlıklarla boğuşuyor olması ve takıma hiçbir katkı sağlayamaması teknik heyetin moralini bozdu.

DEVRE ARASI TAKVİYE ŞART

Geçtiğimiz sezonki yakalanan başarıyı bu yıl da yakalamak isteyen Anadolu Kartalı'nda transfer çalışmaları şimdiden başladı. Yeşil beyazlılarda takıma katkı sağlayamayan bazı oyuncularla devre arasında yolların ayrılacağı öğrenildi. Atiker Konyaspor'da sezon başında takımdan ayrılan Samuel Holmen ve Abdou Razack Traore'nin  yerleri yeni isimlerle doldurulamadığından dolayı bu oyuncuların kalitesinde en az iki orta saha oyuncusu ile görüşüleceği öğrenildi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ