Avcı, serinin sürmesini istiyor

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Alper Avcı, çıktığı 6 maçta da yenilgi yüzü görmeyerek takımın ligde kalmasında büyük rol oynadı. Avcı'nın yeni hedefi ise yenilmezlik serisinin devam etmesi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’un 28. hafta maçında hakem hatalarının Yavru Kartal’ın lehine sonuçlandığı maçta Karagümrük’ü 3-2 yenen Anadolu Selçukspor’da neşe hakim…  Haftayı 38 puanla 8. sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar, play-off potasıyla olan puan farkını da 7’ye indirdi. Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Alper Avcı, ’Ligdeki konumuna baktığımız zaman Karagümrükspor karşılaşmasının ne kadar zorlu geçeceğinin bilincindeydik. İyi bir teknik direktörleri var, her şeyden önce bulundukları sıkıntılı süreçte takım olarak buraya kazanmak için geleceklerini biliyorduk. Maça çıkarken bizim amacımız ebetteki kazanmaktı, fakat biz maçın başında oyunculara söylemiştik iyi başlamadığımız taktirde geçen hafta oynadığımız Fethiyespor maçında yaşadığımız gibi geriye düşebilirdik ki bu başımıza geldi’ dedi.

‘GERİYE DÜŞMEK BİZE YAKIŞMIYOR’
‘2-0 geriye düştük, bu bizim takıma yakıştıramadığımız bir şey’ diyen Avcı, şunları kaydetti: ’Israrla bizim söylediğimiz ve savunduğumuz şey bizim takımımızın çok daha iyi konumlarda olması gerektiği. Play-off oynamayı hak eden bir takımız. Hatalar olabilir, tercihlerde yanlışlar olabilir, iyi skorlar alamamış olabiliriz. Fakat bu takım bu oyuncu grubu Play-Off oynamayı hak ediyor. Bunu bugün bir kez daha gördük. 2-0’dan maçı çevirmek 3- 2 kazanmak kolay değil. Ama şunu özellikle belirtmek istiyorum oynayan ve oyuna sonradan giren bütün oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Oyuna sonradan giren oyuncuların katkısı geçen maçta da bu maçta da çok fazla oldu. Buda bizim birlik bütünlüğümüz anlamında olumlu bir gelişme. İnşallah takımımız son haftada da olsa Play-off'a taşımayı ümit ediyoruz. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz bu anlamda. Maçımız izlemeye gelen, tribünde bizi destekleyen herkese, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyoruz. Umarız bu güzel serimiz devam eder.”

Bakmadan Geçme