Avrupa Bisiklet Başkenti Konya'da büyük buluşma!
Avrupa Bisiklet Başkenti Konya'da düzenlenen eş zamanlı etkinlikte, 31 ilçede binlerce vatandaş pedal çevirdi.
Konya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Avrupa Bisiklet Başkenti unvanına sahip Konya'da 31 ilçede eş zamanlı bisiklet sürüş etkinliği gerçekleştirildi. Kılıçarslan Kent Meydanı'nda düzenlenen programa Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile kent protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
‘GÜVENLİ BİSİKLET SÜRÜŞÜNÜ SAĞLAYACAĞIZ’
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Konya’da ilk kez eş zamanlı bisiklet sürüşü gerçekleştiriyoruz. Şehrimizde güvenli bisiklet sürüşünürü arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."
"Amacımız Konya’da her yaştan insanı güvenli bir şekilde bisiklet kullanması için uygun ortamlar sağlamak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Bakmadan Geçme



