Ayhan Soyubelli vefat etti, Araplar Mezarlığına dualarla defnedildi

Selçuk Ecza ve As Ecza Deposunda uzun yıllar yöneticilik yapmış ve Eğitimci, hayırsever İşadamı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nun ilk yol arkadaşlarından Ayhan Soyubelli vefat etti. Merhum Ayhan Soyubelli dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Araplar mezarlığına defnedildi.
Ayhan Soyubelli vefat etti, Araplar Mezarlığına dualarla defnedildi

24 Nisan 1938 tarihinde Karaman’da doğan Ayhan Soyubelli, yaşlılığa bağlı organ yetmezliğinden önceki gün (22 Mayıs 2023 pazartesi günü) sabaha karşı vefat etti. Merhum Ayhan Soyubelli’nin cenazesi dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Araplar mezarlığına defnedildi. Merhum Ayhan Soyubelli 3 çocuk babasıydı.

ayhan-soyubelli-vefat-etti-araplar-mezarligina-dualarla-defnedildi.jpg

Cenaze törenine Selçuk Ecza Holding Yönetim kurulu Başkanı M.Sonay Gürgen, Yönetim Kurulu üyesi Ali Akcan, Selçuk Ecza Deposu Ankara Şube Müdürü Süleyman Uyar, Selçuk Ecza Konya Şube Müdürü Hidayet Çelik, Merhumun oğulları Ali ve Ahmet Soyubelli ve aileleri, Şube Müdürleri, Konyalı Eczacılar , Merhumla Uzun yıllar birlikte çalışan arkadaşlarından Ali Uyar ve diğer arkadaşları , Selçuk ve As Ecza deposu çalışanları ile çok sayıda sevenleri katıldı.

ayhan-soyubelli-vefat-etti-araplar-mezarligina-dualarla-defnedildi-001.jpg

Merhum Ayhan soyubelli’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

ayhan-soyubelli-vefat-etti-araplar-mezarligina-dualarla-defnedildi-002.jpg

Etiketler :