Aykut Kocaman unutamadığı Konyaspor maçını anlattı

Teknik Direktör Aykut Kocaman bir yayın programına röportaj verdi. "2017- 2018 sezonu ile ilgili bir kırgınlığınız var mı?" sorusuna cevap veren Kocaman, Fenerbahçe'nin başındayken Konyaspor ile oynadıkları son maçı unutamadığını belirtti ve kendisine gösterilen tepkilere kırıldığını belirtti.
Aykut Kocaman unutamadığı Konyaspor maçını anlattı

Süper Lig'in deneyimli teknik adamlarından ve Konyaspor'un unutulmaz antrenörlerinden Aykut Kocaman, önceki gün dijital bir platformda kendisine sorulan sorulara cevap verdi. Kocaman, Süper Lig ile yorumlarını dile getirirken 2017-18 sezonunda Fenerbahçe'nin başındayken Konyaspor ile oynadıkları lig maçını unutamadığı belirterek, maçtaki taraftarlardan gelen protestoya kırıldığını ifade etti.

aykut-kocaman.jpg

"KIRILDIM VE KIZDIM"
Aykut Kocaman o anları şöyle anlattı, "2017-2018 sezonuna baktığımızda Konyaspor ile son maç bizim için çok önemliydi. Konyaspor maçı oynanırken taraftarların bize desteği vardı. Ancak şampiyonluk yolunda diğer rakibimiz kazanınca her şey terse döndü. Biz Konyaspor maçını bitirmeden Başkan ve benim aleyhime tezahüratlar yapılmıştı. Bu yüzden bazı taraftarlara kırgın ve kızgınım" dedi.

 Muhabir
Etiketler :