Azerbaycanlı Başkan Temraz Tağıev: Türkiye her zaman yanımızdadır!

Azerbaycan Şehir Belediyeleri Birliği Başkanı Temraz Tağıev’in Konya'da söyledikleri duygulandırdı. Tağıev, 'Türkiye Qarabağ muharebesinde dünyaya gösterdi ki; Türkiye yenilmez. Biz hoşta kaldık ki Türkiye gibi gardaşımız var. Türkiye her zaman yanımızdadır' ifadelerini kullandı.
Azerbaycanlı Başkan Temraz Tağıev: Türkiye her zaman yanımızdadır!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Azerbaycan Şehir Belediyeleri Birliği Başkanı Temraz Tağıev’in Konya'daki konuşmasını paylaştı. Başkan Altay paylaşımında, "Azerbaycan Şehir Belediyeleri Birliği Başkanı Temraz Tağıev’in 2 gün önce Konya’mızda söylediklerine dikkat çekmek isterim. Türkiye Yenilmez!" ifadelerine yer verdi.

Temraz Tağıev, "44 günlük muharebede dünya tanıdı ki, Türkiye büyük demektir. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan dedi ki; Ben Azerbaycan'ın yanındayım. Cumhurbaşkanımız İlhan Aliyev 28 kanala, devletin kanallarına müsade verdi. Lazım olursa Türkiye'nin F16'ları kalkacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğan da çok azizimiz. O da dedi ki biz Azerbaycan'ın yanındayız. 44 günlük muharebe, Türkiye'nin dünyaya ses salan bayraktarı, bütün dünyayı darmadağın etti. İki devlet bir gardaş destan yazdı. Yangından dolayı Azerbaycan iki gündür yatmıyor. Biz yardım etmeliyiz diyor. O yangını çıkaranların elleri kurusun. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılara Allah şifa versin. Türkiye büyük devlet. Türkiye Qarabağ muharebesinde dünyaya gösterdi ki; Türkiye yenilmez. Biz hoşta kaldık ki Türkiye gibi gardaşımız var. Türkiye her zaman yanımızdadır" şeklinde konuştu.