Bahar dizisine yeni oyuncu girdi! Yeni bölümde neler olacak?

Reytinglerden düşmeyen Bahar dizisinin bu hafta stok bölümleri olmadığı için yayınlanmamıştı. Seyirci ise yeni bölümde neler olacak şimdiden merak etmeye başladı.
Bahar dizisine yeni oyuncu girdi! Yeni bölümde neler olacak?

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya’nın olduğu dizi yayınlandığından bu yana gündemden düşmüyor. Bahar dizisinin yeni bölümünde ne olacak?

bahar-dizisine-yeni-oyuncu-girdi-yeni-bolumde-neler-olacak.jpg

Son bölümde neler oldu?

Bahar, Timur ve Rengin’le yüzleşir. Bu büyük yüzleşmeden sonra yeni hayatı için atacağı adımları planlarken hastanenin gönüllü çalışmasına dahil olur. Peran Vakfı Hastanesi’nin bütün üyeleri Şavklı Köyü’nde gönüllü çalışma için yola koyulurlar. Köyde geçirdikleri bir gün herkes için büyük sürprizlere gebedir. Timur’un Bahar’la barışma isteğini kaldıramayan Rengin’in ise Bahar için başka planları vardır!

bahar-dizisine-yeni-oyuncu-girdi-yeni-bolumde-neler-olacak-001.jpg

Yeni bölümde neler olacak?

Rengin hala daha Timur’dan vazgeçmemiş durumda ve Bahara ne zaman boşanacaksın diyor. Bunun üzerine Bahar şaşırıyor acaba bahar Rengine inat Timur’dan boşanmayacak mı?

Evren ile dertleşen Bahar hayatını yola sokmaya çalışıyor. Diğer yandan Timur Rengine amcanın ne olduğunu soruyor. Rengin ise bana verdiğin sözü tutmanı bekliyorum diyor. Rengin ile Timur tekrardan birlikte olacaklar mı? Yoksa Timur hala daha Bahar’ın peşinde mi koşacak?

bahar-dizisine-yeni-oyuncu-girdi-yeni-bolumde-neler-olacak-002.jpg

Rengin eğer sözünü tutmazsan bedelini sadece ben ödemem diyor. Rengin bu bölümde bazı planlar hazırlıyor. Rengin bu bölümde neler yapacak?

Evren teknesine girdiğinde bir yabancı ile karşılaşıyor başta onu erkek sanıyor ama kadın çıkıyor bunun üzerine Bahar oradan geçerken görüyor ve kıskanıyor. Bakalım Bahar Evrene karşı bir şeyler mi hissedecek ya da evrene karşı bir şeyler hissettiğini mi fark edecek? Bu bölümde kadroya yeni bir oyuncu daha dahil oldu Yasemin Allen’ın canlandırdığı karakter Evren ile bir şeyler yaşayacak gibi duruyor.

Etiketler :