Bahçeli'nin 'Bölücü kebapçılar' sözüyle neyi kastettiği anlaşıldı

MHP’liler, Devlet Bahçeli'nin 'bölücü kebapçıların işsizlikte payı var' sözleri hakkında yapılan eleştirilere, HDP ve CHP'lilerin kebap yediği fotoğraflarla cevap verdi.
Bahçeli'nin 'Bölücü kebapçılar' sözüyle neyi kastettiği anlaşıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise ‘Serok Ahmet’ lakaplı Ahmet Davutoğlu’nun eleştirilerine sert bir dille karşılık verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Vatandaşlarımızın günlük iaşe çabasını istismar edip pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır" ifadelerini kullandı.

CHP ve HDP'liler bu sözler nedeniyle Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Kebapçıları terörist ilan ettiğini söyleyen CHP ve HDP’lilere MHP’den cevap gecikmedi.

KEBAP MASALARINDA ÜLKEYİ BÖLME PLANI

MHP, CHP ve HDP’lilerin yaptığı eleştirilere fotoğraflarla cevap verdi. #bölücükebapçılar etiketiyle bölücülerin kebap sofrasında buluştuğu fotoğraflar bir anda sosyal medyanın gündemi oldu.

Bölücü kebapçıların kimler olduğu ve bu ifadeden kimlerin kastedildiği de kısa bir süre de anlaşıldı. Kebapçılara terörist denildiğini öne sürenler kebap sofralarında ülkeyi bölme planı yapanları gizlemeye çalıştı. MHP’liler tarafından kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan fotoğraflar bölücü kebapçıları ayyuka çıkardı.

'BÖLÜCÜ KEBAPÇILARIN UMUDUSUN'

“Bu ülkede kebapçıları bölücü ilan eden bir Genel Başkan var. Hatta bu Genel Başkan kebapçılar diyarından.Yarın sıra kimde diye simitçiler ve oto galericiler tedirgin” diyen Serok lakaplı Ahmet Davutoğlu’na cevap gecikmedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, twitter hesabından Devlet Bahçeli'ye yönelik eleştirilerde bulunan Ahmet Davutoğlu’na cevap verdi. Yönter, “O bölücü kebapçıların umudusun, serokusun... Allah yalanından, iftirandan, itibarsızlığından Türk milletini korusun...” dedi.

Bölücü kebapçıların fotoğrafını paylaşan Yönter, “Bölücü Kebapçılar...Hainsiniz...” notunu düştü.

Yönter, HDP'lilerin, CHP'lilerin ve Kandil'deki teröristlerin kebap yediği anlarda çekilen fotoğraflarını paylaştı. İzzet Ulvi Yönter, fotoğraflara "Bölücü kebapçılar... Hainsiniz.." notunu düştü.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise Ahmet Davuğlu’nun sözlerine yönelik, “Selam durduğun ‘kobani’ye, zeytin dalı uzattığın pkk/pyd'ye aklını kiraya verdiğin için betimlemeden anlayacak şuurunun kalmadığı belli oluyor Serok Ahmet. Gafil gözlerinle bak, dostların sensiz ihanet masası kurmuş, sende o #bölücükebapçıların masa arkadaşısın, iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: TÜRKGÜN

Etiketler :