Bakan Çiftçi'den Çumra çıkarması: Arefe gününde hemşehrileriyle bayramlaştı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kurban Bayramı arifesinde Konya'nın Çumra ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Çumra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Çiftçi, görev başındaki polislerin bayramını kutlayarak birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
Kurban Bayramı arifesinde Konya’nın Çumra ilçesinde vatandaşlarla buluşan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, hemşehrilerle bayramlaşarak samimi sohbetler gerçekleştirdi.
İlçe merkezinde vatandaşlarla çay içip hasbihal eden heyet, bayramın manevi atmosferini vatandaşlarla birlikte yaşadı.
Program kapsamında Çumra İlçe Emniyet Müdürlüğü de ziyaret edildi. Görev başındaki emniyet mensuplarıyla bir araya gelen Çiftçi, vatandaşların huzur ve güvenliği için fedakârca görev yapan polislerin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.
Ziyaret sırasında yapılan açıklamada, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendiren müstesna günler olduğuna dikkat çekildi. Vatandaşlarla aynı gönül iklimini paylaşmanın büyük bir anlam taşıdığı ifade edilirken, doğup büyüdükleri topraklarda hemşehrilerle bir araya gelmenin mutluluğu vurgulandı.
Açıklamada ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde vatandaşla iç içe, milletin sevincini ve derdini paylaşan hizmet anlayışıyla Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Kurban Bayramı’nın Türkiye’ye, millete ve İslam âlemine huzur, bereket ve hayırlar getirmesi temennisinde bulunulurken, Çumralı vatandaşlara samimi misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edildi.