Bakan Göktaş: Bakanlığımız Türkiye Yüzyılı'na hazır

YENİ kabinede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olan Mahinur Özdemir Göktaş, Derya Yanık'tan görevi devraldı.
Bakan Göktaş: Bakanlığımız Türkiye Yüzyılı'na hazır

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda düzenlenen törende konuşan Derya Yanık, 21 Nisan 2021'de devraldığı görevi Göktaş'a devretmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Sayın Bakanımızın geçmişte yaptığı çalışmalarla, enerjisiyle, gençliğiyle, şu anda bulunduğu noktayı çok geliştirerek, dönüştürerek büyüteceğinden kuşkum yok. Bakanımızın yolu açık olsun, kolaylıklar diliyorum. Meşakkatli ancak manevi tatmini yüksek bir yol; başarılar diliyorum, dualarım kendisiyle" dedi.

Bakan Göktaş: Bakanlığımız Türkiye Yüzyılı'na hazır

BAKAN GÖKTAŞ: BAKANLIĞIMIZ TÜRKİYE YÜZYILI'NA HAZIR

Bakan Göktaş ise kısa bir zaman öncesine kadar Derya Yanık ile beraber çalıştıklarını ve bayrağı kendisinden devralmanın bir onur olduğunu ifade ederek, "Türkiye Yüzyılı vizyonu ile korunan bu kabinede bu görevi bana veren Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bakanlığın 6 Şubat'ta yaşanan depremin yaralarını sarmak için büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çabaladığını gördük. Bu vesileyle şahsım adına teşekkür ediyorum; bundan sonra da aynı gayret ve özveriyi göstereceğiz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak Türkiye Yüzyılı için yeni bir güçle yol alıyoruz. Türkiye artık etkin bir sosyal hizmet anlayışıyla vatandaşlarına tek tek ulaşan bir ülke. Bireyi ve aileyi öne çıkaran kuşatıcı sosyal politikaların da bunda payı büyük" diye konuştu.

Toplumların şekillenmesinde, değer yargılarının kuşaktan kuşağa aktarılmasında ailenin öneminin farkında olduklarını kaydeden Göktaş, "Aile ve toplum hizmetlerinde olduğu gibi bunların yanı sıra sosyal refahın adaletli bir şekilde paylaşılması için tüm paydaşlarımızla uyum içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan yapısıyla Türkiye Yüzyılı'na hazır" dedi.

Etiketler :