Bakan Kasapoğlu: ‘Konya 2023’te güçlü mesajını verecek’

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu AK Parti Konya İl Başkanlığını ziyaret etti. Konya’nın bir medeniyet şehri olduğunu vurgulayan Bakan Kasapoğlu, “2023’te daha adil bir dünya ve milli iradenin daha güçlü olması yolunda biliyoruz ki Konya yine o güçlü mesajını sandıkları patlatarak kanıtlayacaktır” dedi.
Bakan Kasapoğlu: ‘Konya 2023’te güçlü mesajını verecek’

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu AK Parti Konya İl Başkanlığını ziyaret etti. Konya’nın bir medeniyet şehri olduğunu vurgulayan Bakan Kasapoğlu, “2023’te daha adil bir dünya ve milli iradenin daha güçlü yolunda biliyoruz ki Konya yine o güçlü mesajını sandıkları patlatarak kanıtlayacaktır” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu AK Parti Konya İl Başkanlığını ziyarette bulundu.

Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

Beşinci İslami Dayanışma Oyunlarına katılan misafirlerin Konya’dan güzel hatıralarla ayrılacağını söyleyen Bakan Kasapoğlu, “Oyunlar başlamadan önce, ‘Buradan herkes kazançlı çıkacak, kardeşlik kazanacak, dostluk kazanacak ve her bir misafirimiz memleketine giderken Konya’daki dostluklarını yüreğinde götürecek. Zihninde bir ömür unutamayacağı Konya hatıralarıyla memleketine dönecekler’ demiştim. Hamd olsun her bir kişi bu hissiyatla memleketine dönüyor. Bu bir misafirperverlik anlayışının bu bir organizasyon becerisinin neticesidir. Ve bu kadim şehre bu güzel halka da bunun çok güzel yakıştığını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

kasapoglu.jpg

‘ZAFER BU KUTLU YOLA BAŞ KOYANLARIN OLACAK’

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu gerçekleştiği ziyarette şu mesajları verdi: “ Konya bir medeniyet şehri, Konya bir gönül zenginliğinin en güçlü mesajını veren bir Mevlana şehridir. Bu şehirde 54 ayrı ülkeden gelen binlerce sporcuyu, binlerce kardeşimizi sizlerin o güzel cömertliğiyle çok güzel şekilde misafir ettik. Her bir misafirimiz gerek devlet adamları, gerek spor yöneticileri, gerekse sporcular memleketlerine çok mutlu bir şekilde dönüyor. Çok güzel hatıralarla ayrılıyorlar. Bakanlık olarak bu güne kadar gerek gençlik yatırımlarıyla gerekse spor yatırımlarıyla çok güçlü bir şekilde çalıştığımız Konya’nın bölge ilçeleriyle, mahalleleriyle ve oyunlar vesilesiyle bu alt yapıyı tekrar gözden geçirip güçlendirme imkanı yakaladık. Bundan sonra yine aynı özenle ve gayretle Konya’nın gençleriyle, tüm Konya halkıyla en önde olmaya devam edeceğiz. Konya teşkilatı her daim yanımızda oldu. Her bir üyemize çok teşekkür ediyoruz. 2023’te daha adil bir dünya ve milli iradenin daha güçlü sanası yolunda biliyoruz ki Konya yine o güçlü mesajını sandıkları patlatarak kanıtlayacaktır. Dava arkadaşlarımız canla başla çalışacak ve inşallah zafer yine bu kutlu yola baş koyanların olacak. Ve yine inandığımız yolda el ele omuz omuza yürümeye de devam edeceğiz.”

hasan-angi.jpg

‘ÜLKEMİZ ADINA BÜYÜK BİR KAZANIM OLDU’

İslami Dayanışma Oyunlarının Türkiye adına da büyük bir kazanım olduğuna dikkat çeken AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise,” Son bir aydır Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Konyalı oldu. Gerçekten kendisine çok teşekkür ediyoruz. İslami Dayanışma Oyunları Konya için ve ülkemiz için büyük bir organizasyondu. İslam İş Birliği Teşkilatı’nın beşinci oyunlarının Türkiye’de yapılmış olması, kadronun üst düzeyde olması hem heyet sayısının hem sporcu sayısının yüksek olması, takımlarımızın ve sporcularımızın iyi dereceler elde etmiş olması, ülkemiz adına da büyük bir kazanımdır. Bu şehir kadim bir şehirdir. Selçukludan günümüze kadar gelen geleneklerle yaşatılan ev sahipliğini hakkıyla yapmaya çalışan, bunca spor alt yapılarıyla beraber gelecekte de pek çok büyük organizasyonun yapılabileceğini de herkes görmüş oldu. Ülkemizin her alanında ekonomisinden dış ilişkilerine, sağlığından sporuna, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize Sayın Gençlik ve Spor Bakanımızın gösterdiği büyük gayret, sadece merkezde değil ilçelerimizde de güzel tesisler ortaya çıkarıldı ve devam edenler de var. Bütün bunlar adına da Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktalandırdı.

SÜMEYRA KENESARI / YENİ HABER GAZETESİ

 Muhabir