Bakan Kurum gol attı, Yattara'ya takıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Murat Kurum, Çekmeköy'de ünlü futbolcularla bir araya geldi. Bakan Kurum burada oyuncularla maç yaptı. Kurum, attığı gol sonrası Yattara'ya döndü ve ne oldu, ne oldu diye takıldı.
Bakan Kurum gol attı, Yattara'ya takıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de vatandaşlarla buluştu. Sultanbeyli'de konuşan Bakan Kurum "Turgut Reis Mahallemize bir mesire alanı millet bahçesi kazandırıyoruz" dedi. Bakan Kurum daha sonra Çekmeköy Doğa Park’ta İbrahim Yattara, Cenk Tosun, Kerem Aktürkoğlu ve Necip Uysal’la beraber oyun konsolu ile maç yaptı.

images-1.jpeg

Bakan Kurum, İbrahim Yattara ile Necip Uysal'a karşı kıyasıya rekabet etti. Diğer takımı 3-2 yenen Bakan Kurum, oyun sonrası katılanlara teşekkürlerini ileterek, “Burada gençlerimizi, çocuklarımızı yalnız bırakmayan Yattara'ya, Kerem Aktürkoğlu kardeşimize, yine Necip Uysal kardeşimize, Cenk Tosun'a, Bayram hocamıza, spikerimiz Serkan Yetkin kardeşimize, Serkan Balcı'ya çok teşekkür ediyoruz. Biz galip geldik ama yapacak bir şey yok" dedi.

 Muhabir
Etiketler :