Bakan Kurum ve Bakan Kasapoğlu'ndan Ahmet Çalık'ın babasına: Her zaman yanınızdayız

Ankara'da trafik kazası geçiren Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Elmadağ Sungur Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Merhum Ahmet Çalık'ın babası Ali Çalık'ın yanına giderek taziyelerini ileten Bakan Kurum ve Bakan Kasapoğlu aileye, 'Her zaman yanınızdayız' mesajı verdi.
Bakan Kurum ve Bakan Kasapoğlu'ndan Ahmet Çalık'ın babasına: Her zaman yanınızdayız

yeni-haber-video-028.jpg

Cenazeye Çalık ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor ve Gençlerbirliği forması giyen futbolcular ile çok sayıda kişi katıldı. Çalık'ın tabutunun üzerine Türk bayrağı ve Konyaspor ile Galatasaray formaları koyuldu.

Cenaze namazı öncesi oğlunun tabutuna sarılan Ali Çalık, "Beni yetim bıraktın. Nereye baksam onu görüyorum" diyerek gözyaşı döktü.

Ahmet Çalık'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından ilçedeki mezarlıkta toprağa verildi.

Merhum Ahmet Çalık'ın babası Ali Çalık'ın yanına giderek taziyelerini ileten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Allah mekanını cennet, makamını âli eylesin. Sizlere sabır versin. Biz her zaman yanınızdayız. Ahmet'imizi geri getiremeyiz ama bir kardeşiniz burada ne zaman bir eksiğiniz, ihtiyacınız olursa yanınızdayız. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise, "Alllah sabır versin, mekânı cennet olsun. Güzel bir evlat yetiştirdiniz. İnşallah cennetinde buluştursun Rabb'im. Yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman yanınızdayız" dedi.

Öte yandan Merhum Ahmet Çalık'ın Devlet Eski Bakanı Faruk Bal’ın yeğeni olduğu öğrenildi.

faruk-bal.jpeg

YENİ HABER

Etiketler :