Bakan Soylu’dan MÜSİAD Konya’ya teşekkür

Konya'da el birliği tarafından Hatay'a kurulan Konya Konteyner Kent Alanı'nı ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada MÜSİAD Konya Başkanı Hilmi Kağnıcı ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Soyla, çalışmalarda destek veren MÜSİAD Konya Başkanı Hilmi Kağnıcı'ya üyelerine teşekkür etti.
Bakan Soylu’dan MÜSİAD Konya’ya teşekkür

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay’da yaraları sarmaya çalışan MÜSİAD Konya, yardım, destek ve lojistik faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. MÜSİAD Konya Başkanı Hilmi Kağnıcı Hatay’da kurulan Konya Konteyner Kent Alanında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MÜSİAD Konya Başkanı Hilmi Kağnıcı ve Yönetim Kurulu, Konya Konteyner Kent’te İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi. Hatay’da yaptığı yardım ve koordinasyon faaliyetleriyle dikkatleri çeken MÜSİAD Konya Şubesinin çalışmaları hakkında Bakan Soylu bilgi aldı. Bakan Soylu, yapılan faaliyetleri dinlemesinin ardından MÜSİAD Konya’nın yaptığı faaliyetlerden haberdar olduğunu ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Kağnıcı yaptığı açıklamada, “Hatay'da Konya Konteyner Kent Alanı’nda İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile bira araya geldik. MÜSİAD olarak Hatay’da yaptığımız yardım faaliyetleriyle ilgili Bakanımıza bilgiler verdik” dedi.

Etiketler :