Balkan madeni

Kadrosunda Balkan ülkelerinden çok sayıda futbolcu barındıran Konyaspor, Bosna- Hersek’e transfer üssü kuruyor. Bosna- Hersek'in köklü takımlarından Zeljeznicar ile önceki gün karşı karşıya gelen Konyaspor’un, iki gün süren ziyarette geleceğe yönelik atılacak adımları da planladığı ifade edildi.
Balkan madeni

BALKANLARDA ÖZEL ÇALIŞMA YÜRÜTÜLECEK

Kadrosunu uzun zamandır Balkan kökenli oyunculardan kuran Yeşil Beyazlılar, özellikle Boşnak futbolculardan aldığı verimle dikkat çekiyordu. Boşnak futbolcuların takıma sağladığı olumlu katkı nedeniyle, Anadolu Kartalının önümüzdeki yıllar için de bölgede özel bir çalışma yürüteceği öğrenildi. Bosna- Hersek'in köklü takımlarından Zeljeznicar ile önceki gün karşı karşıya gelen ve karşılaşmadan İkpeazu ve Pavicic'in golleriyle 2-1 galip ayrılan Konyaspor’un, ülkede kaldığı 2 gün boyunca bu konuda çalışma yürüttüğü ifade edildi.

manset.jpg

SCOUT EKİBİ BÖLGEDE ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR

Bosna- Hersek'te transfer üssü kuracaklarını vurgulayan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Bosna Hersek ekipleriyle bir protokol imzalayacaklarını ve bu protokol çerçevesinde de büyük adımlar atacaklarını söyledi. Öte yandan, Konyaspor Scout ekibinin de Bosna Hersek’te bazı çalışmalar yürüttüğünün bilgisine ulaşıldı.

Etiketler :