Barbie’ye beklenen adaylık verilmedi!

Barbie filmi geçen yıla damgasını vurmuştu. Kimisi filmi beğenirken kimisi de aşırı feminizm mesajları veren ve erkek düşmanlığı yapan bir film şeklinde eleştiride bulunmuştu. Filmin reklam çalışmaları insanların daha çok dikkatini çekmişti neredeyse internet aleminin her yeri Barbie ile doluydu.
Barbie’ye beklenen adaylık verilmedi!

Filmin başrollerinde Barbie’yi Margot Robbie canlandırırken Ken karakterini Ryan Gosling canlandırdı. Geçtiğimiz günlerde Oscar adaylıklarını açıkladı. Barbie’yi canlandıran Margot Robbie ve yönetmen Greta Gerwin adaylık bile alamazken Ken’i canlandıran Ryan Gosling’e en iyi yardımcı erkek oyuncu adaylığı verildi.

3-001.jpg

Margot Robbie’nin ve filmin hayranları Ken rolünü canlandıran Ryan Goslinge aday verilmesi ama filmin başrolü olan Margot Robbie’ye adaylık bile verilmemesi üzerine Oscara tepki gösterdi. Filmin hayranları ise “işte Barbie filmi tamda bunu anlatıyordu “şeklinde yorumlarda bulundular.

2.jpg

Bunun üzerine Ken’i canlandıran Ryan Gosling, Margot Robbie ve Greta Gerwin’in Oscar adaylığı alamaması hakkında şu şekilde konuştu: "Hayal kırıklığına uğradım desem bile az olur. Barbie'siz Ken, Margot ve Greta'sız da Barbie filmi olmaz. Onların yeteneği ve dehası olmasa filmdeki kimsenin görünürlüğü olmayacaktı."

Etiketler :