Barış Yardımcı: Hakeme VAR gitmesini söyledim, gitmedi! VİDEO

Antalyaspor'un kazandığı penaltıda pozisyonun içinde olan Barış Yardımcı çok sert açıklamalarda bulundu. Hakem Mete Kalkavan'ın VAR'a gitmediğini dile getiren tecrübeli oyuncu, penaltıyı kazanan Antalyasporlu Doğukan'ın da pozisyonda faul yapılmadığını söylediğini açıkladı
Barış Yardımcı: Hakeme VAR gitmesini söyledim, gitmedi! VİDEO

Yayıncı kuruluşa konuşan Barış Yardımcı şunları söyledi:

Futbol konuşmayacağım. Böyle bir penaltı olamaz. Biz kendi başarımızla, kendi hedeflerimizle, kısıtlı bütçeyle, oyun planıyla bir yerlere kadar geldik. Antalya'da verilen penaltı... Ceza almaktan korkuyorum. Alacaksam da alayım. Konyaspor'un menfaatlerini ve hakkını savunmak zorundayım. Böyle bir penaltı olamaz. Hocaya diyorum ki hiçbir temas yok, 30 saniye sonra iptal edeceksin. Penaltı mı diyorum? penaltı diyor, ne var diyorum, bir şey yok. Temas var diyor.

Doğukan yere düşerken ayağıma kramp girdi diyor. Çocuk kendisi diyor faul değil. Üzerimize artık komplike şeyler mi geliştirmeye çalışıyorlar? Bizi yukarıdan aşağı mı çekmeye çalışıyorlar? Kendi etimizle tırnağımızla bileğimizin hakkıyla bir yerlere kadar geldik. Bunu neden durdurmaya çalışıyorsunuz? Anadolu kulüpleri hiç mi başarılı olmasın? Bırakmıyorlar bir yerlere gelelim. Ya da sakarlıkları bu maça geliyor. Bu kadar emek veriyoruz. Yazıklar olsun ya. Bu işin peşini bırakmayacağız.

Biz Konyaspor’uz ve kimse bizim hakkımızı yiyemez. Kimsenin ağ babası değiliz. Gerçekten zoruma gitti.'