Başakşehir-Konyaspor, Lidere selam dur!

Trendyol Süper Lig 4. Hafta mücadelesinde Konyaspor deplasmanda Rams Başakşehir’in konuğu oldu. Atilla Karaoğlan’ın düdük çaldığı mücadelede Konyaspor rakibini 53. Dakikada Sokol’un golüyle mağlup ederek hem ilk defa rakibini sahasında yendi hem de liderlik koltuğuna oturdu. Başakşehir maçı 10 kişi tamamladı.
Başakşehir-Konyaspor, Lidere selam dur!

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takıda birbirine üstünlük kuramadı. Orta saha mücadelesi verilen oyunda Kondrad Michalak’ın sol kanatta takımını hücuma çıkardığı pozisyonda Başakşehirli Ba’nın yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kart gördü. Konyaspor rakibinin 10 kişi kalması ile birlikte topa daha fazla sahip oldu ve ataklar bulan takım oldu. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve 0-0 sona erdi.

aw021737-08.jpg

SOKOL YİNE SAHNEDE
İkinci yarıda ise yeşil beyazlılar oyunu domine etti. Beklerin ileri çıkmasıyla ofansif etkenliğini arttıran Konyaspor Sokol ile ataklar buldu. Dakikalar 53’ü gösterdiğinde Guilherme’nin pasında sol çaprazdan Sokol’un şutu ağlara gitti. Ligin en formda golcülerinden birisi olan Sokol eski takımına karşı golünü attı. Gol sonrası Konyaspor oyunda topa sahip olmaya devam etti. Başakşehir atak bulamadı.

aw021737-12.jpg

PUANINI 8’E ÇIKARDI
Anadolu Kartalı oyunun geri kalan dakikalarında kalesini gole kapattı ve maçı kazanmayı başardı. Konyaspor Süper Lig’de üst üste ikinci maçından 3 puanı aldı ve ilk defa Başakşehir’i deplasmanda mağlup etti. Yeşil beyazlılar bu sonuçla puanını 8 yaptı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Konyaspor lige verilecek ara öncesi aldığı galibiyetle moralli girecek. Konyaspor’da keyifler yüksek.

 Muhabir
Etiketler :