Başarılı hafızlar ödüllendirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri tarafından yapılan 2020 yılı 3. dönem hafızlık sınavlarına Konya’da katılıp 100 tam puan alan hafızlara, düzenlenen törenle Konya Müftülüğünce tam altın hediye edildi.
Başarılı hafızlar ödüllendirildi

Konya İl Müftülüğünde düzenlenen törene İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, İl Müftü Yardımcısı Dr. Aslan Çıtır, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Eryılmaz, öğrenciler ve aileleri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açış konuşmasını İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu yaptı. Kur’an kurslarının inşasından eğitimine kadar, maddi ve manevi destek veren hayır sahipleri ile hafızların yetişmesinde emeği geçen Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür eden Poçanoğlu  şunları kaydetti: “Hafızlarımızın annelerine, babalarına ve velilerine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Onlar, büyük gayretler ve fedakârlıklarla çocuklarını Allah yolunda, Allah için Kur’an-ı Kerim-i hıfz etmek üzere Kur’an kurslarımıza gönderdiler. Onlar da çocuklarının hafız olmalarında emek çekmişler ve yoğun gayret göstermişlerdir. Bu sebeple hafızlarımızın ailelerine huzurlarınızda özellikle teşekkür ediyorum. Allah yolunda sabrederek durmadan çalışarak emeklerinin karşılığını alan siz değerli hafızlarımıza da çok teşekkür ediyor, hepinize eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar diliyorum.''

SINAVDAN TAM PUAN ALAN ÖĞRENCİLER ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Öğrencilere Hafızlık Belgeleri ile Teşekkür Belgelerini takdim eden İl Müftüsü Poçanoğlu, sınavdan tam puan alan öğrencileri tam altınla ödüllendirdi. Sınavdan tam puan alarak tam altınla ödüllendirilen öğrenciler şu şekilde; Fadime Karagöz -Bedir Kız Kur'an Kursu, Fatıma Elif Çelik-Bedir Kız Kur'an Kursu, Afife Meryem Yağcı-Bedir Kız Kur'an Kursu, Büşra Bakır-Bedir Kız Kur'an Kursu, Fatmanur Açık- Hale Kız Kur'an Kursu, Nur Ay-Yaylapınar Kız Kur'an Kursu, Reyyan Kaçar -M. Fuat Binici Kız Kur'an Kursu, Fatma Miray Övseme-M. Fuat Binici Kız Kur'an Kursu, Ayşe Reyyan Alıcı-M.Fuat Binici Kız Kur'an Kursu, Fatmanur Eslem Akkaya -M.Fuat Binici Kız Kur'an Kursu, Ayşe Salah Al Yateem- Meydanlı Yatılı Kız Kur’an Kursu, Sudenur Bozkurt -Seydişehir Yunus Emre Kız Kur'an Kursu, Rukeye Ensari -Kurs dışından.

YENİ HABER