Başkan Altay duyurdu! 'Güle Oynaya Camiye Gel' bisiklet dağıtımı başlıyor
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Güle Oynaya Camiye Gel” programı kapsamında 13 ilçede 19 Ağustos Salı günü çocuklara bisiklet dağıtılacağının müjdesini verdi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Güle Oynaya Camiye Gel” programı kapsamında 31 ilçede 12 binden fazla çocuğun camileri şenlendirdiğini gönülleri neşeyle doldurduğunu vurguladı. Başkan Altay müjdeyi de duyurdu.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin her yaz döneminde “Güle Oynaya Camiye Gel” programı bu yıl da yoğun ilgi gördü.
CAMİLERİMİZE HAYAT VERDİLER
Uğur İbrahim Altay, her yıl geleneksel hale gelen “Güle Oynaya Camiye Gel” programı kapsamında programa emek veren hocalara, ailelere ve mesai arkadaşlarına teşekkür ederek; en çok da camilere hayat katan evlatları gönülden kutladı.
Başkan Altay 19 Ağustos Salı günü (yarın) bisiklet dağıtılacak ilçeleri açıkladı.
İşte o ilçeler; "Ahırlı, Akören, Beyşehir, Bozkır, Çumra, Derebucak, Güneysınır, Hadim, Hüyük, Sarayönü, Seydişehir, Taşkent ve Yalıhüyük."
BİSİKLETLERİN TESLİM YERİ VE ZAMAN BİLGİSİ ÇOCUKLARA SMS İLE BİLDİRİLECEK
Bisikletlerin teslim yeri ve zaman bilgisi çocuklara SMS ile bildirileceğini kaydeden Altay; "Merak eden kardeşlerime de söylemiş olalım; bisikletlerinizi teslim alacağınız yer ve zaman bilgisi SMS ile sizlere bildirilecek. Dağıtımlar planlı bir şekilde yapılacak ve hiçbir evladımız unutulmayacak." ifadelerini kullandı.
