Başkan Altay gençler ve esnaflarla buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi üyeleriyle birlikte 100. Yıl Mesleki Eğitim Merkezi'nde gençlerle buluştu. Başkan Altay, Zafer Sanayii’nde de esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti.
Başkan Altay gençler ve esnaflarla buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çalışan Gençlik Meclisi üyeleriyle birlikte 100. Yıl Mesleki Eğitim Merkezi'nde gençlerle buluştu.

Gençlere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Başkan Altay, Çalışan Gençlik Meclisinin faaliyetleri kapsamında gençlerle bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu ifade etti.

baskan-altay-gencler-ve-esnaflarla-bulustu.jpg

Konyalı çalışan gençleri Çalışan Gençlik Meclisi çatısı altında görmek istediklerini belirten Başkan Altay, “Gençlerimiz için çeşitli faaliyetler, programlar düzenliyoruz. Böylece hem sizin sosyal hayatınıza katkı oluyor hem de Büyükşehir Belediyesiyle bir tanışma imkanı oluyor. Çalışan Gençlik Meclisimize teşekkür ediyorum. Sizlere de başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Altay daha sonra Zafer Sanayii'nde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :